Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
90690
27

Де дивитися онлайн бій Олександр Усик – Дерек Чісора

Рейтинговий бій пройде ввечері 31 жовтня у Лондоні

Де дивитися онлайн бій Олександр Усик – Дерек Чісора
Sky Sports

Великий вечір боксу за участю знаменитого українського боксера відбудеться ввечері 31 жовтня в Лондоні на «Вемблі Арені».

У головному бою вечора у суперважкій вазі зійдуться екс-чемпіон світу в крузервейті Олександр Усик (17–0, 13 КО) та британський ветеран Дерек Чісора (32–9, 23 КО).

У прямому ефірі поєдинок можна буде подивитися на Sky Sports, DAZN, а в Україні – за допомогою онлайн-сервісу MEGOGO. Початок трансляції заплановано на 20:00, а головний бій почнеться близько 23:00 за Києвом.

ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ: MEGOGO

Всі новини про бій Усик – Чісора будуть доступні оперативно на Sport.ua.

Див. також: Александр Усик – Дерек Чісора. Прогноз і анонс на бій

Файткард вечора боксу 31 жовтня в Лондоні

 
  • 1.125
  • 15
  • 8.6
Сделать ставку
 
  • 1.11
  • 31
  • 7.1
Сделать ставку
 
  • 1.12
  • 25
  • 5.5
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(116)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
shamas11
Охренеть,ни футбола,ни f1, ни бокс нельзя посмотреть на ТВ. Всё на каких-то платных сайтах. С...ки
николай грива
Это называется смотреть бокс в дупе - помешались уже совсем на бабосах наши бедные и нищие труженники это пропаганда спорта в стране дураков .
Alexander Fandeev
Білорусь-5 та Рен-тв
Mukola Puzh
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DIiMax2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей Смалий
Авторы спорт юа, Вы почему не пишете, что можно посмотреть трансляцию на канале Белорусь 5 в шикарном состоянии, не покупайте трансляцию на мегого, лагает!
Александр Холудеев
Не покупайте трансляцию у мегого,она не работает нормально,выкинутые деньги на ветер
andreypoltava234
ну, всі Українці, звісно що, вболівають за Дерека Чисору......а моска..ня - за свого......на сайті багато буде за алєксандра, звісно що...ресурс московський...
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Мистер Нокаут
Дерек, Васе так одиноко на скамье лузеров, отправь туда и его кума Сашу!
Orko PS4Gaming
Оце в Україні люди повелися... Всі вболівають проти Українця, він на відмінно від вас, б'ється під Українським праром задля того щоб прославляти Україну, щоб у світі знали що ми сильна нація,щоб знали що є така країна яка виховує стравжніх чемпіонів, а ви...
За кордоном про Україну, деякі країни(люди цих країн), не знають і думають що ми частина Росії це факт так як я живу далеченько від України. Тільки у спорті, зокрема у боксі, відомі ми тільки Кличками і Ломаченко з Усиком, а так для всіх інших країн ми просто країна нижчого класу і нам потрібні чемпіони такі як Лома(був) і зараз велика надія на Усика щоб він прославляв дальше нашу Україну виступаючи під нашим прапором, щоб увесь світ знав про нашу націю як найсильніша... Люди "роздупліться" і вболіваємо за Наших!!!!
Vlad Yurchenko
Так это правильно, если что-то хочешь купи, а не смотри это бесплатно, в украине тоже можно зарабатывать, если есть голова на плечах, а если ныть и жаловаться, тогда сразу проще становиться и есть кого обвинять... я в свои 22 зарабатываю 3000$+ без высшего образования, просто все что нужно есть в интернете, ютуб и форумы, потратил 2 года на самообучение и нашел работу, а можно просто ходить в универ, бухать, работать консультантом и жаловаться что херовая страна, хотя сам ничего не стараешься сделать, во всех странах даже музыка платная, не просто в месяц, а каждая отдельная, и люди покупают и не говорят что зажрались, кто-то ее делал, тратил время и силы, и он конечно же хочет чтобы это компенсировалось, всегда проще ныть и жаловать чем что-то изменить
Volodymyr Semenov
как жаль что вы неувидете зраду Чисоры ПЕРДУНЫ ХРЕНОВЫ