Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 29 жовтня 2020, 03:31
5991
2

Металіст 1925 ініціює внутрішнє розслідування щодо ДТП Кравченка

До гравця будуть застосовані відповідні штрафні санкції, які прописані в контрактній угоді

| Оновлено 29 жовтня 2020, 03:31
5991
2
Металіст 1925 ініціює внутрішнє розслідування щодо ДТП Кравченка
ФК Металіст 1925

Футбольний клуб «Металіст 1925» ініціює внутрішнє службове розслідування стосовно ДТП за участі футболіста харківської команди Дмитра Кравченка. Про це йдеться у заяві, підписаній генеральним директором клубу Ярославом Вдовенком.

«Вночі 28-го жовтня 2020-го року у Харкові на проспекті Льва Ландау сталася дорожньо-транспортна пригода за участі футболіста ФК «Металіст 1925» Дмитра Кравченка. Перебуваючи за кермом власного транспортного засобу, Кравченко не обрав безпечного швидкісного режиму та допустив наїзд на захисний будівельний паркан, який перебував безпосередньо на проїжджій частині та не був належним чином освітлений. Водночас гравець перебував у стані алкогольного сп'яніння. У результаті ДТП ніхто не постраждав, а на Дмитра Кравченка було складено адміністративний протокол.

ФК «Металіст 1925» ініціює внутрішнє службове розслідування стосовно вищезгаданої події та заявляє, що до Дмитра Кравченка будуть застосовані відповідні штрафні санкції, які прописані у контрактній угоді», – сказано в офіційній заяві харківського клубу.

Нагадаємо, Кравченко став винуватцем ДТП, в якому були пошкоджені чотири машини.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
Цікаво, в Україні є ще люди, які повірять в те, що керівництво команди проведе неупереджене розслідування, і якщо гравец дійсно був на підпитку за кермом, то розірве з ним контракт? А розірвати конче потрібно, якщо керівництво дбає про імідж клубу і не хоче в майбутньому брати на поруки пьяних гравців-водіїв транспортного засобу. Те, що гравці майже всіх команд в Україні мають хист до керування легковиками на підпитку, ні для кого не секрет. Багато людей постраджали від таких дій, і будуть вмирати на місці ДТП або в реанімації. Футболіст повинен знати, що якщо його впіймали на цьому злочині, він грати в футбол вже не буде...
Orbitgr
А что расследовать? Факты на лицо, зачем этот цирк.... Если не принять жесткие меры, в следующий раз эта мерзота поубивает людей. В ссылку, и отстранить пожизненно от руля и футбола!