Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 жовтня 2020, 18:06
33796
20

Італійські ЗМІ: «Несправедливо! Гіркий вечір для Інтера»

Sport.ua представляє огляд італійської преси після нічиєї «Шахтаря» з міланцями в ЛЧ (0:0)

| Оновлено 28 жовтня 2020, 18:06
33796
20
Італійські ЗМІ: «Несправедливо! Гіркий вечір для Інтера»
ФК Інтер Мілан. Ромелу Лукаку

У поєдинку групового раунду Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» в Києві зіграв внічию з міланським «Інтером» (0:0). Італійські ЗМІ приділили матчу чимало уваги.

«Дві поперечини і марнотратний Лаутаро: «Інтер» залишився без голів і втратив два очки», — говорить заголовок видання La Gazzetta dello Sport.

«В «Інтера» є велика проблема: команда добре грає, атакує і створює багато моментів, але забиває куди менше, ніж заслуговує. Звичайно, зараз «Інтер» не зміг би забити «Шахтарю» п'ять м'ячів, як в минулому серпні. Але «0» у графі «забиті м'ячі» — це несправедливо.

«Шахтар» був мало схожий на себе зразка минулого тижня, коли він обіграв мадридський «Реал». «Гірники» зосередилися на обороні і створювали мало моментів. Після цієї нічиєї завдання Конте вийти у наступний раунд стає ще більш складним. Вирішити долю міланського клубу можуть іспанці. Звичайно, це не найкращий «Реал» в історії, але попітніти з ним все одно доведеться.

З часу поєдинку в півфіналі Ліги Європи пройшов 71 день, багато що змінилося. В цілому, балансу стало більше, але команди зберегли різні підходи до гри. Гравці «Шахтаря» частенько зловживали дриблінгом. Додо і Тете — вельми цікаві особистості.

Вже на початку першого тайму «Інтер» створив багато шансів. Лукаку влучив у воротаря, а Барелла, завершуючи ту саму атаку, відправив м'яч у поперечину. В цілому, в перші 45 хвилин це був справжній «Інтер» Конте — мужній і агресивний. Нарешті повернувся Хакімі, якого так не вистачало в матчі з «Боруссією», видужав від коронавірусу Янг. У Лукаку був ще один хороший шанс, але його удар зі штрафного прийшовся у поперечину.

У другому таймі була схожа гра. «Інтер» був агресивний, але проблема в тому, що цій команді явно не вистачає забитих м'ячів. У фестивалі помилок взяв участь Лаутаро Мартінес, який дивом не влучив у порожні ворота. У цьому сезоні часто таке буває: дрібні помилки ставлять під загрозу результат.

В цей раз не відбулося ніякого дива: Київ не підніс сюрпризів, як 11 років тому (ймовірно, мається на увазі протистояння «Інтера» з «Динамо» у межах групового етапу Ліги чемпіонів в сезоні 2009/2010 — прим. ред.). У Конте ще є час, щоб запалити в своїй команді чемпіонську іскру. Але його не дуже багато», — розповідає про матч La Gazzetta dello Sport.

«Поперечини зупинили команду Конте», — пише Corriere dello Sport.

«Інтер» в Києві розбазарив занадто багато моментів і зміг домогтися лише нічиєї, що ускладнить їм шлях у Лізі чемпіонів. У першому таймі влучили у каркас Барелла і Лукаку, у другому фантастичний шанс упустив Лаутаро Мартінес. Тепер «Інтеру» належить вирішальне двоматчеве протистояння з «Реалом».

Домінували протягом більшої частини матчу, створили чудові гольові моменти, двічі влучили у поперечину, але рахунок так і залишився «сухим». Вечір «Інтера» Конте в Лізі чемпіонів виявився гірким.

Минуло всього два місяці з пам'ятного півфіналу Ліги Європи, але схоже, що пройшло ціле життя. Багато що змінилося. В першу чергу, мова про «Інтер», але й українці виявилися здатні обіграти «Реал» в Мадриді.

Лукаку, який разом із Бареллою був найкращим на полі, створював найбільшу небезпеку для оборони «Шахтаря». На 16-й хвилині Трубін спочатку впорався з ударом нападника, а потім подякував небесам за промах Барелли, який влучив у поперечину. Швидкісний Хакімі справа тримав в напрузі захисників господарів, але Кормілієнко (в оригіналі «Kormilienko» замість «Korniienko» — прим. ред.) та Трубін впоралися. Вибухова сила Лукаку добре знайома захисникам «Шахтаря». Бельгієць влучив у поперечину ударом зі штрафного.

А що ж «Шахтар»? Терпів, захищався і думав про оборону. Боязкі спроби атакувати не злякали Хандановича, який нудьгував. «Інтер» домінував, не вистачало одного — голів.

У другій половині матчу Лаутаро Мартінес сенсаційно примудрився не влучити по порожніх воротах. Ця помилка каменем повисла над аргентинським нападником. Хоча «Інтер» атакував менш затято, ніж в першому таймі, дозволивши українцям віддихатися і підняти голову.

Для Конте 0:0 в Києві — небезпечний рахунок. Його «Інтер» набрав лише два очки в турнірній таблиці. Багато що вирішиться після двох матчів з «Реалом» в листопаді», — йдеться в матеріалі Corriere dello Sport.

«Лаутаро підводить Конте», — вважає видання Tuttosport.

«Інтер» здобув чергову нічию в Лізі чемпіонів після 2:2 з «Боруссією». Матч в Києві з «Шахтарем», схожий на перегравання півфіналу Ліги Європи в серпні, завершився з рахунком 0:0. Команда Конте домінувала в першому таймі, але їй не вистачило удачі. Дві поперечини у першому таймі, у другому Лаутаро дивом не влучив у порожні ворота...

«Шахтар» атакував дуже боязко і майже не турбував Хандановича. «Інтер» добре контролював гру і атакував при першій-ліпшій можливості. Але команда Луїша Каштру була повністю закрита.

Другий тайм взагалі вийшов для «Інтера» гіршим, ніж перший, міланцям було складно розкривати оборону українців, а «Шахтар» почав контратакувати. Заміни Конте на результат не вплинули, поєдинок завершився нульовою нічиєю», — розповідає про матч Tuttosport.

Італійські журналісти вважають, що «Інтер» заслужив перемогу, але удача в цей вечір була на боці донецького «Шахтаря». Дві поперечини і шанс Лаутаро так і не призвели до забитих голів. Тепер для команди Антоніо Конте багато вирішиться у двоматчевому протистоянні з мадридським «Реалом».

В матеріалі використані фото ФК «Інтер».

Михайло Шаповалов
Оцініть матеріал
(110)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі
Теніс | 29 березня 2024, 02:59 2
Сенсаційний виліт Алькараса. Визначено півфіналістів Мастерса в Маямі

Карлос несподівано програв Григору Димитрову, Александр Звєрєв вибив Фабіана Марожана

Стало відомо, хто може очолити чоловічу збірну України з біатлону
Біатлон | 28 березня 2024, 20:43 4
Стало відомо, хто може очолити чоловічу збірну України з біатлону

Микола Зоц працюватиме з жіночою та чоловічою командами відповідно

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fifadinamo
Надо любить свою страну и свои команды. Спорт.юа напишите статью про игру Шахтера вполсилы перед матчем с Мариуполем и вбросьте итальянцам.
....как же я мечтаю дожить до момента, когда итальянский клуб будет убегать с Украины со спущенными штанами. И мне всеравно, кто это сделает, Динамо, Шахтер, Заря даже на "Львов" согласен. Кто нибудь сделает то, что Динамо сделало с Барсой и дома и на выезде...Мне кажется тогда был снят код с дупы испанцев и теперь довольно часто наши их имеют, уже и до сборной добрались
Morales
Сыграли грамотно, безавантюрно и получили результат. По большому счёту молодцы! Ждём Боруссию.
Киеву. Пусть футбольный бог и фортуна будет на вашей стороне.
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Trollface
Итальянские нытики.
mayakovskiy2
Возможно Шахте и повезло в первом тайме, но счет на табло
Neo
Кому то хана! Или Интеру или Реалу!
Alex86 1
Справедливости ради стоит отметить интересный нюанс, что что дк что шахта то они должны играть прям по их мнению на равных, а то что игроки слабее и стоимость общая ниже то то такэ?
Український Крим
Ви грьобані костоломи проти Рамоса так не пограєте
DIiMax2
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vytas Meskauskas
Если в первом матче с Интером Шахтер играл с позиции силы контролируя мяч и создавая моменты проиграв и за ошибок то второй матч от обороны на отбой и между командами сразу пропасть по уровню. Интер весь вечер топтал Шахтер . Так нельзя боязливо играть , далеко с такой игрой не уедут.