Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 28 жовтня 2020, 00:37
8340
13

Луїш КАШТРУ: «Ми створили великі труднощі Інтеру»

Головний тренер «Шахтаря» - про матч з італійцями

| Оновлено 28 жовтня 2020, 00:37
8340
13
Луїш КАШТРУ: «Ми створили великі труднощі Інтеру»
ФК Шахтар Донецьк. Луїш Каштру

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру поділився емоціями після матчу з «Інтером» (0:0).

«Я говорив до гри - для того, щоб досягти позитивного результату з «Інтером», ми повинні бути командою. Індивідуалізувати не можна. Ми оборонялися разом, атакували разом. Так, не атакували стільки, скільки хотіли, але ми були дуже уважні в обороні і створили великі труднощі «Інтеру».

У другому таймі «Інтер» створив лише один момент, який виник у Мартінеса, незважаючи на більше володіння м'ячем. До перерви у них було два моменти: фантастичний сейв Трубіна і удар у поперечину. Все будувалося на нашій гарній обороні і на якісній грі команди. Коли не виходить перемогти, принаймні важливо не програти.

Звичайно, Тайсон не звик грати на цій позиції. Він виконував свою задачу, але Дентіньо діє там спокійніше. Ми втратили Жуніора Мораеса і Фернандо, мало з нами тренувався Тайсон. Така ж проблема сталася і на позиції центрального захисника, коли пошкодження отримав Хочолава.

Ми прекрасно розуміли, як діють Мартінес і Лукаку. Знали, що вони використовують забігання в зони. Ми намагалися перервати зв'язок команди з форвардами. Також ми зміщувалися на фланг і блокували атаки. Нам не так часто це вдавалося. Деякі хлопці провели матч на найвищому рівні, але я можу привітати весь колектив.

Ми не добилися тієї мети, якої хотіли - ми не перемогли. Але не варто забувати про те, як ми зіграли в Мадриді, а зараз зіграли внічию з «Інтером» після поразки 0:5 в минулому поєдинку з ними. На даний момент у нас чотири очки і ми продовжуємо наш дуже важкий шлях», - сказав Каштру.

Оцініть матеріал
(86)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Алексей Голяченко
А если бы ещё забили. Цены бы вам не было. Но и так молодцы
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Нестеренко
Тільки що повернувся зі стадіону! Ну що Вам сказати, відсотків 90% єдиноборств виграв Інтер, позиційно повністю переграв Шахту, перекривав всі вільні зони і закривав атакуючих хавів гірників.... І дуже я б сказав жорстоко грав, падло Конте їх натаскав В кращі часи Гусіна, Лужного, Головка цим мудакам ноги переламали ще до перерви
pricolist
Вот в такие моменты проявляется профессионализм тренера. После неутешительного результата в полуфинале ле с Интером Каштру сделал выводы и добыл положительный результат
kum_Poltava_
Які труднощі??? Просто неймовірний фарт шахти не довів до чергового розгрому!
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Newvlad
Не 0:5. Здорово!!!
vishu
Просто откок, які там складнощі? + судійка не поставив чистий пеналь за фол на Лукаку. складнощі у Інтера були хіба в другому таймі, коли команда реально дуже підсіла фізично