Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 жовтня 2020, 13:57
12685
11

Луїш КАШТРУ: «COVID залишає сліди, про які світові лідери не говорять»

Наставник «Шахтаря» розповів про проблеми, з якими зіткнулися «гірники»

| Оновлено 26 жовтня 2020, 13:57
12685
11
Луїш КАШТРУ: «COVID залишає сліди, про які світові лідери не говорять»
ФК Шахтар. Луїш Каштру

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру поскаржився на проблеми, що виникли в його колективі через зараження на коронавірус.

«Деякі наші футболісти вже одужують, але ви ж знаєте, що таке COVID, вірно? Це змусило нас не тренуватися близько 10 днів, а коли вони повернулися, то виявилися дещо ослаблені. Світові лідери не говорять, що відбувається, коли у них діагностується COVID. Це залишає сліди, про які вони не говорять: в легенях, у серці. І на відновлення організму потрібен час. Це надзвичайно небезпечно, і ми знаходимося в цьому процесі. Ті, хто грає, виснажені, бо матчі йдуть кожні три дні, а ті, хто заразився, не підходять, тому як тренувалися всього пару днів. Так що у нас з одного боку є дуже втомлені гравці, а з іншого - непідготовлені. Зараз у команди найважчі часи», - сказав Каштру.

Також Каштру заявив, що зараз повністю сфокусований на роботі з «Шахтарем», але в майбутньому не виключає перехід в інший клуб.

Оцініть матеріал
(96)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Elblanko
Не тільки у шд хворіють короною, та от на відміну від інших, у шд є запас міцності у вигляді великої кількості футболістів.
Valera35
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dnf74897
Так-то подумать страшно, какие последствия несет эта болезнь. Она поражает мозг, сердце, легкие и остальные органы. И даже те, кто хорошо переносит этот недуг, в будущем больше подвержены разного рода болезням. Недавнее исследование показало, у тех, кто болеет ковидом, мозг стареет на 10 лет. В глобальном смысле это действительно катастрофа
Владимир Копяк
А кто им доктор? Кто им мешал соблюдать меры предосторожности? Ходить в масках, держать дистанцию, мыть руки с мылом и не тусоваться по кабакам и ресторанам? Они сами кузнецы своего здоровья..
bullyUA
Чего ныть про игры каждые три дня? В Англии всегда игры каждые три дня и никто еще не ныл по этому поводу.