Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 23 жовтня 2020, 16:12
1075
4

САНЖАР: «Шанс у Зорі ще буде. Вона зможе обіграти будь-якого суперника»

Спеціаліст прокоментував гру луганської команди в Лізі Європи

| Оновлено 23 жовтня 2020, 16:12
1075
4
САНЖАР: «Шанс у Зорі ще буде. Вона зможе обіграти будь-якого суперника»
ФК Карпати Львів. Роман Санжар

Відомий український тренер Роман Санжар прокоментував поразку луганської «Зорі» від англійського «Лестера» (0:3) в першому турі групового раунду Ліги Європи.

«Шкода, що команда Віктора Скрипника не забила першою, але господарів поля врятував Шмейхель. Надалі моменти також були в Іванисені і Луньова. Перша гра в групі Ліги Європи і, на жаль, ось така... А могло скластися по-іншому. Однак, нічого не поробиш - це «Лестер», інший рівень!

Через такі матчі будується команда. У «Зорі» в цьому сезоні багато нових футболістів, частина з яких поки так і не набрала форму. До того ж, «Зоря» продовжує пошук виконавців і знаходиться на стадії будівництва. Упевнений, що після цієї поразки будуть зроблені висновки, розібрані помилки, і «Зоря» стане сильнішою.

Невдачу в Англії не потрібно сприймати близько до серця. Немає сенсу зациклюватися на результаті матчу з такою командою, як «Лестер». Попереду ще багато поєдинків, в яких «Зоря» здатна обіграти будь-кого. Шанс у команди Скрипника обов'язково буде. «Брага» і АЕК не сильніші за «Зорю», яка, до того ж, пройшла бойове хрещення в поєдинку з клубом АПЛ. Сподіваюся, що незабаром в стрій повернуться травмовані гравці «Зорі» і повні оберти наберуть Гринь і Гладкий, які здатні реально допомогти команді. Я твердо переконаний, що на перспективи «Зорі» в цьому розіграші Ліги Європи потрібно дивитися з оптимізмом», - сказав Санжар.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Newvlad
И проиграть может любому. Посмотрим. Плохи дела, если надеемся на Гладкого....
Сергей Щербина
Каждый год у них строится команда, зачем тогда играть в ЛЕ, сначала сделайте команду, а потом выходите и играйте и доказывайте, а то начинается нытьё.