Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 23 жовтня 2020, 03:25
1090
0

Андрейс ЦИГАНІКС: «Надія помирає останньою, але дуже швидко»

Латвійський хавбек «Зорі» – про розгромну поразку від «Лестера»

| Оновлено 23 жовтня 2020, 03:25
1090
0
Андрейс ЦИГАНІКС: «Надія помирає останньою, але дуже швидко»
ФК Зоря. Андрейс Циганікс

Півзахисник луганської «Зорі» Андрейс Циганікс прокоментував поразку від англійського «Лестера» (0:3) в першому турі групового раунду Ліги Європи.

– Для нас це великий крок, що ми граємо на такому стадіоні, в Англії. Це дуже здорово. Результат нас не порадував, але ще залишається п'ять ігор, можемо показувати свій футбол. Сподіваюся, і будемо показувати. В УПЛ у нас виходить все добре, але на даному етапі проти такого суперника дуже важко грати. Висококваліфіковані футболісти. Складно, але будемо старатися.

– Які вказівки давав тренер, коли ви виходили на заміну?
– Рахунок на табло був 0:3, там особливих настанов не було. Просто підтримав, привітав з дебютом. Сказав, що зараз виходжу, перша гра в Лізі Європи...

– На вашу думку, рахунок сьогодні є закономірним у грі?
– Я думаю, ми на свій гол теж награли 100%. Ще в першому таймі були можливості забивати і виходити вперед, але, на жаль, нам не пощастило. Не вдалося. Може, не вистачило якихось якостей, везіння. В основному, ми самі собі привезли три голи. Я б не сказав, що ми щось неймовірне побачили. Але, на жаль, результат на табло, і він говорить сам за себе.

– У вас був дуже непоганий початок гри, особливо перший тайм. Чи дає це впевненість якусь і надію, що все-таки з такими суперниками «Зоря» може грати?
– Надія вмирає останньою, але дуже швидко. Ми сьогодні це побачили. Ми вірили весь перший тайм, що у нас щось вийде і, дійсно, дуже здорово почали гру. Але, на жаль, так буває: коли ти не реалізовуєш моменти, тобі доводиться виймати м'ячі з своєї сітки. Що сьогодні, в принципі, нам «Лестер» і показав. Взяв і покарав нас.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.