Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 22 жовтня 2020, 17:42
957
0

Ігор ШУХОВЦЕВ: «Лестер поставиться до Зорі з обережністю»

Спеціаліст поділився очікуваннями від зустрічі луганської команди з англійським клубом в Лізі Європи

| Оновлено 22 жовтня 2020, 17:42
957
0
Ігор ШУХОВЦЕВ: «Лестер поставиться до Зорі з обережністю»
ФК Шахтар Донецьк. Ігор Шуховцев

Колишній воротар «Зорі» Ігор Шуховцев поділився очікуваннями від поєдинку луганської команди проти «Лестера» в Лізі Європи.

- «Зоря» останнім часом тільки прогресує і в єврокубках грає давно. Однак проблем «Зорі» в майбутньому виїзному поєдинку Ліги Європи навряд чи вдасться уникнути, адже українські клуби завжди зазнавали труднощів у протиборстві з представниками англійської Прем'єр-ліги.

- Яким може бути сценарій матчу з «Лестером»?
- «Зоря» здатна показати атакувальний футбол і доставити масу незручностей англійській команді. Думаю, що «Лестер» поставиться до клубу з України з великою обережністю. Хотілося б побачити у всій красі атакувальну групу «Зорі», яка, за умови чіткого виконання вимог Віктора Скрипника, може пробити оборону «Лестера», і, в цілому, підтримати високий темп гри.

- Наскільки хороший тренінг перед зустріччю з клубом з АПЛ провела «Зоря» у поєдинку 6-го туру чемпіонату України з «Колосом»? І чи не здається вам, що у «Зорі» явно кульгає реалізація?
- Головне, що гольові моменти у «Зорі» є, і досить багато. Так, реалізацію команді Скрипника необхідно підправити. Але, повірте моєму досвіду, краще, коли є гострота біля воріт суперника, навіть, якщо м'яч з тих чи інших причин не влітає в сітку. Мене перед матчем «Зорі» з «Лестером» радує той факт, що луганчани постійно і багато напружують оборону будь-якої команди. В Англії потрібно дуже дбайливо поставитися до кожного створеного моменту. Що стосується матчу УПЛ з «Колосом», то було помітно, що потенціал «Зорі» вище, але підопічні Костишина, в результаті, добре потренували учасника «Ліги Європи» — ледь не в англійському стилі.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.