Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 22 жовтня 2020, 17:39
4074
3

Василь КОБІН: «Я не вірив у перемогу Шахтаря в Мадриді»

Колишній футболіст «гірників» підбив підсумки поєдинку команди Луїша Каштру з «Реалом» (3:2)

| Оновлено 22 жовтня 2020, 17:39
4074
3
Василь КОБІН: «Я не вірив у перемогу Шахтаря в Мадриді»
Instagram. Василь Кобін

Екс-гравець «Шахтаря» Василь Кобін прокоментував перемогу «гірників» у груповому турнірі Ліги чемпіонів над іспанським «Реалом» з рахунком 3:2.

«Протягом багатьох років я був пов'язаний контрактом з «Шахтарем» і знаю, що таке чекати свого часу. І коли тренер Мірча Луческу довіряв місце в старті, то взагалі вважав себе найщасливішою людиною на світі. Думаю, що вчора такі ж емоції пережили і резервісти «Шахтаря», яким не тільки пощастило дебютувати в Лізі чемпіонів, але і перемогти самого гранда — «Реал». Таке, дійсно, може статися лише один раз в житті. І наші хлопці скористалися цим шансом, голосно заявивши про себе в найпрестижнішому європейському футбольному турнірі. Якщо відверто, то я не вірив у перемогу «Шахтаря» в Мадриді, але був переконаний, що зміна гірників не підведе в поєдинку з «Реалом».

Відчувалося, що «Шахтар» дуже добре підготувався до протистояння з «Реалом», «гірники» знали, що мадридці завжди погано входять в сезон, що вони стають силою ближче до грудня, але це вже проблеми іспанського гранда. Головне, що «Шахтар» максимально скористався тим, що «Реал» знаходиться не в найкращому фізичному стані. Думаю, про недооцінку «гірників» навіть у такому складі, не могло бути й мови. І тепер у Луїша Каштру приємний головний біль: кому віддати перевагу, коли провідні гравці повернуться? Адже їхні дублери порадували гарною організацією гри в обороні, філігранною технікою, вмінням дорожити м'ячем, майстерно виходили з-під пресингу», — зазначив Кобін.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
валерий андриенко
НИ ОДИН НОРМАЛЬНЫЙ ТРЕНЕР, ИЛИ ТЕ КТО ПОНИМАЕТ В ФУТБОЛЕ, НЕ МОГ ОТДАТЬ ПОБЕДУ ШАХТЕРУ, В ТОМ СОСТОЯНИИ КОТОРОМ ОН НАХОДИТСЯ, ДА И ЕСЛИ ЧЕСТНО ДАЖЕ В БОЕВОМ СОСТАВЕ ШАХТЫ, ШАНСЫ ТОЖЕ БЫЛИ ПРИЗРАЧНЫМИ. ТЕТЕ И СОЛОМОН КРАСАВЫ!!!!!!
Yura Юрий
ВАСЯ, я даже уже после игры не верю...а ты
Nashwill
Та і я не вірив. Тепер бамбаси за роздутою гордістю землі не побачать Хоча це не вони виграли,а Реал програв,навіть - просрав. От що значить недооцінка(((