Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 22 жовтня 2020, 10:03
1876
2

КРИВЕНЦОВ: «Гравці Шахтаря показали високу індивідуальну майстерність»

Спеціаліст висловився про перемогу української команди над «Реалом»

| Оновлено 22 жовтня 2020, 10:03
1876
2
КРИВЕНЦОВ: «Гравці Шахтаря показали високу індивідуальну майстерність»
ФК Металіст 1925

Колишній гравець «Шахтаря» Валерій Кривенцов прокоментував перемогу донецького клубу над мадридським «Реалом» (3:2) в матчі першого туру групового раунду Ліги чемпіонів.

«Я думаю, рахунок всіх здивував. Прогнози від багатьох для гірників на матч з «Реалом» були невтішні. Всі «ховали» донеччан, а команда зуміла піднести приємний сюрприз, обігравши один із найкращих клубів світу. Причому «Шахтар» зробив це фактично другим складом, без деяких гравців основи. Було хвилювання за результат, але в підсумку ми маємо перемогу, з якою потрібно привітати тренерський штаб гірників, керівництво клубу і уболівальників. «Шахтар» показав, що в його складі є солідна обойма з 20 футболістів. Радий за молодих хлопців, які зіграли на хорошому рівні, ця перемога дорого коштує.

Недооцінка з боку «Реала»? Безумовно. Зате «Шахтар», навпаки, відмінно налаштувався і скористався своїми моментами. Команда чітко зіграла не тільки в контратакуючій фазі, але і продемонструвала високу індивідуальну майстерність. Тете, Соломон - гравці з високою майстерністю, яка допомогло гірникам схилити чашу терезів на свою користь.

Не варто забувати, що суперником був «Реал». Іспанці отримали в першому таймі три голи, для них це був холодний душ, від якого їм в роздягальні в перерві довелося приходити в себе. Очевидно, гравці почули «теплі» слова від Зідана. Заграло самолюбство, хоча не можна сказати, що у «Шахтаря» не було хороших передумов для контратак, в яких можна було забити і четвертий гол», - сказав Кривенцов.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex323
Іронія долі.
Знаючи проблеми Шахтаря,
футболісти Реала "перемогли " ще до початку матчу.
Навіщо напружуватись, якщо перемога сама прийде.
А тут... п*пець підкрався непомітно.