Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 22 жовтня 2020, 03:17
16764
5

Луїш КАШТРУ: «Після 3:2 подумали, що от би гра завершилася швидше»

Головний тренер «Шахтаря» - про перемогу над «Реалом»

| Оновлено 22 жовтня 2020, 03:17
16764
5
Луїш КАШТРУ: «Після 3:2 подумали, що от би гра завершилася швидше»
ФК Шахтер

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру прокоментував сенсаційну перемогу в першому турі Ліги чемпіонів над «Реалом» (3:2).

- Це був дуже хороший результат, ми прекрасно знали, які складнощі на нас очікують протягом гри. Стратегія була визначена, ми виконали все, що було заплановано. Гравці були фантастичними на полі з першої хвилини гри.

Коли ми уважні, суворі і дисципліновані, а ми знаємо, наскільки ми кваліфіковані і які якості у нас є, то ми знаходимося ближче до перемоги, навіть проти такого клубу, як «Реал». Зрозуміло, що команда суперників переповнена фантастичними гравцями, але ми змогли пройти через ці складності і сьогодні привезли хорошу перемогу з Мадрида.

- Можете сказати, що «Шахтар» провів найкращий перший тайм у сезоні?
- Так, можна так сказати. Ми створювали гольові моменти, в другому таймі вони також були. Рахунок 3:2 змушував нас ще більше оборонятися, ми трохи подумали, що от би гра завершилася швидше. Але в будь-якому випадку це була хороша можливість, щоб вирости як команда. Ми сьогодні показали, що ми дійсно сильні тактично, технічно і що ми маємо впевненість в майбутньому.

- Молодість лінії захисту допомогла «Реалу» відіграти два голи?
- Ми обороняємося як команда, атакуємо як команда. Ми ніколи не будемо розділяти команду на частини. Мене не цікавить вік гравців, мене цікавить, чого ми варті як команда. Ми сьогодні були сильними, амбітними, згуртованими і хоробрими. Наша команда розуміла, що ми можемо виграти сьогоднішню гру. Я задоволений своїми хлопцями та щасливий, що це принесло радість уболівальникам.

- Яка думка зараз про перший матч в групі з «Реалом» на виїзді?
- Продовжую з тією ж думкою, що і була. Наша група найсильніша: «Реал», «Інтер» і «Боруссія» - це дуже сильні команди. Це був перший матч, нічого не втрачено, нічого не виграно. Для всіх команд відкриті двері. Ми віддаємо собі звіт в тому, що потрібно робити.

Треба закрити цю гру, відновити футболістів. В суботу вже на нас чекає «Ворскла». У «Шахтаря» дуже лімітований склад, - сказав Каштру.

Оцініть матеріал
(141)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pricolist
Та да, при счете 3:2 мы тоже мечтали чтоб матч поскорее закончился. А до момента с ВАР вообще чуть скорая не понадобилась
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
tsikhotskyy .
Шикарно! Браво Шахтар!!!
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Анатолий Маковський
Тупие вопроси журналістів, особиною второй