Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 жовтня 2020, 23:23
12899
20

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Футбол Динамо дає надію на майбутнє. Грали добре»

Тренер киян дав експрес-коментар після матчу Ліги чемпіонів

| Оновлено 20 жовтня 2020, 23:23
12899
20
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Футбол Динамо дає надію на майбутнє. Грали добре»
fcdynamo.kiev.ua

Наставник «Динамо» Київ Мірча Луческу прокоментував поразку 0:2 в матчі групового етапу Ліги чемпіонів проти «Ювентуса».

«Виграла команда, яка досвідченіша і була сильнішою. Інший рівень техніки, інший рівень досвіду. Дві помилки - два голи отримали. Могли в обороні краще зіграти. Можливо, 2:0 - дуже багато, ми заслужили один гол. Але, в цілому, «Ювентус» був сильнішим і переміг заслужено. Грою задоволений, але незадоволений помилкою на 46 хвилині, що повністю змінило картину. Ми виходили на другий тайм, щоб ризикнути і перемогти».

«Тепер зосередимося на грі чемпіонату і матчі проти Ференцвароша».

«Напевно,«Ювентус» і «Барселона» вище рівнем і нас, і «Ференцвароша». Ми пробуємо отримати досвід, який так потрібен нашим молодим гравцям. Але гра наших футболістів дає надію. Ми грали добре, і це дає надію на майбутнє», - сказав Луческу в коментарі Футбол 1.

Оцініть матеріал
(109)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bonv
За Динамо сьогодні не соромно.
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Trasher311987
Наконец то тренер появился
Geniyfootball1985
Обращаюсь к ультрас Динамо, дайте Мирче спокойно работать!!!ведь изменения а лучшую сторону очевидны!!!говорю как фанат Шахтёра,хочу чтобы Динамо стало сильнее,от этого выиграет украинский футбол!
kirya178
Забарный перенервничал, Миколенко должен играть левого защитника, это его позиция игра сразу обострилась, Родригес показал что он лучше Цыганкова
Geniyfootball1985
Цыганков ослаб,Вербич на себя не похож,Супряга очень сырой,честно сказать с венграми будет очень сложно, опять надежда на Жору!
bolelschik
Турнирная таблица после первого тура в группе должна сохранится и после последнего
Brian
Луческу конечно виднее, но за счёт чего или кого Динамо собираеться забивать голы? Нападения нет, полузащита дно донное, там некому отбирать мячи и доставлять их нападающим. Как то оптимизма эта игра не прибавила совсем.
vostok
Надо сказать честно: Динамо сегодня играли плохо. Ударов по воротам почти не было, В основном мяч катали поперек поля и отыгрыши назад. Как только шли вперед - сразу же в единоборствах теряли мяч.Супряга - вообщн лишний чел на поле, ни вреда, ни пользы. Цыганков вообще постоянно выводил мяч с правого фланга в центр, где его и проигрывали. Было видно, что Луческу эта тягомотина особо не тревожила, а команда на победу не настроена.
ZnatokFootbola
Супряга и Забарный - это же два полена! Не понимаю за что их ставят в состав?!
Супрянга вообще не открывался, не успевал накрывать защитников, а Забарный тупит в каждом матче. Такой рост, длинные ноги, но многим проигрывает в единоборствах.
Супрягу надо продавать пока ценник не упал.