Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 жовтня 2020, 03:01
1065
0

ЄЗЕРСЬКИЙ: «Якщо Бущан зловить кураж - половина справи буде зроблена»

Спеціаліст поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів

| Оновлено 20 жовтня 2020, 03:01
1065
0
ЄЗЕРСЬКИЙ: «Якщо Бущан зловить кураж - половина справи буде зроблена»
ФК Динамо Київ. Володимир Єзерський

Колишній гравець збірної України Володимир Єзерський поділився своїм прогнозом на поєдинок «Динамо» з «Ювентусом» в першому турі Ліги чемпіонів.

«Вболівальники «Динамо» кілька років чекали того, щоб київська команда взяла участь в груповому раунді Ліги чемпіонів. Певною мірою це вже успіх, коли після такої перерви потрапляєш в когорту найкращих клубів Європи.

З приходом Мірчі Луческу на посаду головного тренера «Динамо» багато його гравців почали грати з піднесенням. Ми бачимо, що в емоційному плані команда зараз на підйомі, про це говорять результати на внутрішній арені та в кваліфікаційних матчах Ліги чемпіонів. Ба більше – багато динамівських футболістів гідно представляли клуб в матчах за збірну України. Молоді футболісти набули колосальний досвід серйозних боїв.

Головне, щоб футболісти «Динамо», особливо молодь, встигла відновитися до матчу проти туринців психологічно, фізичних сил, думаю, їм вистачить. Вірю, що досвід Луческу допоможе хлопцям підійти до найближчого протистояння у всеозброєнні.

У туринців достатньо кваліфікованих виконавців, які можуть вирішити долю поєдинку. На відсутності Роналду я б не акцентував увагу.

Потрібно об’єктивно дивитися на речі. Для багатьох динамівських футболістів це буде дебют в груповому раунді Ліги чемпіонів. Тому грати першим номером проти «Ювентуса» – смерті подібно. Думаю, наставник киян побудує масовану оборону із швидким переходом в атаку. Бігти вперед у «Динамо» є кому.

На Бущана знову випаде велике навантаження, як, втім, і на всю оборонну лінію. Але якщо Георгій зловить кураж, як це було в матчі за збірну проти іспанців, то, як мінімум, половину справи буде зроблено.

Динамівцям важливо не пропустити в першому таймі. Рахунок передбачити дуже складно, але якщо вдасться зіграти з «Ювентусом» внічию, це буде відмінним результатом для української команди», - сказав Єзерський.

Матч «Динамо» — «Ювентус» відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський» у вівторок, 20-го жовтня, о 19:55 за київським часом.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.