Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 жовтня 2020, 16:23
865
0

Василь ПРИЙМА: «Динамо цілком може не програти Ювентусу»

Екс-гравець «Торіно» і «Фрозіноне» висловився про матч киян в Лізі чемпіонів

| Оновлено 20 жовтня 2020, 16:23
865
0
Василь ПРИЙМА: «Динамо цілком може не програти Ювентусу»
Instagram. Василь Прийма

Захисник одеського «Чорноморця» Василь Прийма, свого часу захищав кольори італійських команд «Торіно» і «Фрозіноне» поділився своєю думкою про поєдинок Ліги чемпіонів «Динамо» - «Ювентус», який відбудеться 20 жовтня.

«Фаворитом матчу вважаю «Ювентус», але й динамівці цілком можуть не програти. По-перше, в італійського гранду буде відсутній Кріштіану Роналду, який в будь-якій спортивній формі не знаходився б, все одно залишається ватажком. По-друге, після кардинальних змін на тренерському містку гравцям потрібен час, щоб адаптуватися до вимог нового тренера. Тим більше, що Андреа Пірло був прекрасним футболістом, однак на тренерському терені він ще про себе голосно не заявив. Згоден, в «Ювентусі» і без Роналду вистачає зіркових виконавців, але збірна України, кістяк якої складали динамівці в недавньому протистоянні з грандом - іспанцями, вже довела, що вміє нейтралізувати сильні сторони суперника, і результативно використовувати проломи в обороні суперника. У прогресі динамівців, які зробили великий внесок в історичну перемогу над піренейцями, велика заслуга їхнього головного тренера Мірчі Луческу, який зарекомендував себе не тільки майстерним тактиком, але і сильним мотиватором. Не мені радити Містеру, чим здивувати «Ювентус», але все ж, у відкритому бою, думаю, що перевага буде на боці італійців, завдяки їхній більш високій індивідуальній майстерності. А ось якщо строго зіграти від оборони, забезпечити надійність тилу і при першій же можливості блискавично переходити в наступ, то цим можна серйозно ускладнити життя захисникам-ветеранам «Ювентуса», які успішніше діють при позиційних атаках суперника. Ну і останній фактор - вболівальники, які завжди були для «Динамо» 12 гравцем», - сказав Прийма.

Матч «Динамо» — «Ювентус» відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський» у вівторок, 20-го жовтня, о 19:55 за київським часом.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.