Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 жовтня 2020, 14:32
1765
3

Олімпік — Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи зможуть «олімпійці» скористатися кадровими проблемами полтавчан?

| Оновлено 18 жовтня 2020, 14:32
1765
3
Олімпік — Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ua-football.com

Недільну програму 6-го туру української Прем'єр-ліги відкриє матч на київському стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського. Донецький «Олімпік» приймає одного з лідерів чемпіонату, «Ворсклу».

На жаль, полтавчани вийдуть на гру далеко не в оптимальному складі. Головний тренер «Ворскли» Юрій Максимов здав два позитивних тести на коронавірус. Така ж ситуація у двох його помічників, тож команду до Києва везе тренер воротарів Сергій Долганський. Крім того, відразу сім гравців основного складу також захворіли. А буквально напередодні виїзду в столицю ще два футболісти пішли на самоізоляцію.

Загалом, ситуація у полтавчан близька до катастрофічної. Дуже прикро буде програти, тим більше що «Олімпік» в разі перемоги обійде «Ворсклу» в турнірній таблиці. У п'яти стартових турах донеччани зазнали двох поразок від фаворитів, «Динамо» і «Шахтаря». Інші три поєдинки виграли, забиваючи по 3 м'ячі в кожному. В активі полтавчан також три перемоги, але ще і дві нічиїх у двох останніх турах.

Однак набрати очки в матчі з «Олімпіком» в ситуації, що склалася, полтавчанам буде вельми непросто. Тим більше, що і статистика не зовсім на боці «Ворскли». Команди провели між собою 19 матчів у чемпіонатах і Кубку. Так, полтавчани здобули 6 перемог, донеччани - 5. Але при цьому «Ворскла» лише одного разу виграла на виїзді, і сталося це ще в грудні 2017-го. Зате у «Олімпіка» в 9-ти домашніх поєдинках по 4 перемоги і 4 нічиїх. Що стосується минулого сезону, то команди обмінялися домашніми перемогами на першому етапі чемпіонату, а на другому обидві їх зустрічі завершилися внічию.

Тож команда Ігоря Климовського має всі шанси поліпшити статистику зустрічей з «Ворсклою», але - що куди важливіше - заробити 3 очки і піднятися в турнірній таблиці. Тим більше, що в нинішньому сезоні команда дивує фахівців і вболівальників. «Олімпік» є найбільш видовищною командою чемпіонату - в матчах з його участю забивається в середньому 3,8 гола! Донеччани наносять в середньому 11,17 ударів у площину - погодьтеся, дуже непоганий показник. Одним словом, всі шанси, що ми побачимо видовищний поєдинок. Букмекери віддають явну перевагу «Олімпіку». А ми ризикнемо спрогнозувати, що донеччани отримають впевнену перемогу, забивши як мінімум тричі.

Орієнтовні склади:
«Олімпік»:
Кичак, Лебеденко, Снурніцин, Гришко, Ксьонз, Бабенко, Каргбо, Політило, Чогадзе, Беніто, Шахаб.
«Ворскла»: Різник, Чеснаков, Яворський, Ндіайє, Пердута, Щербак, Пуцлін, Якубу, Опанасенко, Ребенок, Кулач.

 
  • 1.78
  • 3.70
  • 4.42
Сделать ставку
 
  • 1.60
  • 4.05
  • 5.50
Сделать ставку
 
  • 1.78
  • 3.70
  • 4.50
Сделать ставку

18 жовтня, неділя

«Олімпік» — «Ворскла»
Київ. Стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛІМПІК - ВОРСКЛА. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
Прогноз Sport.ua — 3:1
Клим Лавренюк
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виталий Тараненко
Черговий бредо-прогноз. Ворскла Х2