Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
1221
0

В'ячеслав ШЕВЧУК: «Ми повинні бути зі збірною і в горі, і в радості»

Спеціаліст – про останні невдачі команди Андрія Шевченка

В'ячеслав ШЕВЧУК: «Ми повинні бути зі збірною і в горі, і в радості»
Футбол 1/2/3. В'ячеслав Шевчук

Колишній гравець збірної України В'ячеслав Шевчук прокоментував поразки команди Андрія Шевченка від Франції (1:7) в товариському матчі і Німеччини (1:2) в Лізі націй.

«Ми повинні бути з командою і в горі, і в радості. Перший матч зі збірною Франції був провальним, це розуміють всі хлопці. Але він дав велику перспективу для всіх хлопців. Забарний та інші пацани ще вчора були гравцями навіть не молодіжної, а юнацької збірної, вперше вийшли в національній. Це великий заділ на їх майбутнє.

Що стосується гри зі збірною Німеччини, то вона мені сподобалася. Тренерський штаб зробив висновки, вони не грали через короткий і середній пас, тому що розуміли, що десь є проблеми. Тому виходили вперед за рахунок довжини, і в обороні мені сподобався середній блок. Гравці нашої збірної добре використовували швидкі атаки. З німцями ми були добре підготовлені.

З такою ж організацією, як в матчі з німцями, все одно буде складно протистояти іспанцям, але іншого виходу у нас немає. Це великий досвід для молодих гравців. Ці матчі для нас тестуючі», - сказав Шевчук.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.