Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 11 жовтня 2020, 22:49
25342
7

Німецькі ЗМІ: «Ослаблена «короною» Україна не змогла покарати Німеччину»

Sport.ua представляє огляд німецької преси після поразки збірної України від Німеччини

| Оновлено 11 жовтня 2020, 22:49
25342
7
Німецькі ЗМІ: «Ослаблена «короною» Україна не змогла покарати Німеччину»
Bild.de

У матчі третього туру Ліги націй збірна України в Києві програла національній команді Німеччини (1:2). Цікаво, що для команди Йоахіма Льова це перша перемога в рамках Ліги націй. Саме на перериванні тривалої безвиграшної серії акцентували увагу більшість німецьких засобів масової інформації.

«Збірна Німеччини в Україні досягла першої перемоги в Лізі націй! З сьомої спроби наша команда здобула дебютну перемогу в турнірі. Однак після того, як Німеччина повела 2:0, в кінцівці інтрига була максимально напружена, тому що пенальті повернув господарів у гру. Але цього разу підопічні Йоахіма Льова не пропустили пізній гол, як це було в минулому», – зазначає Kicker.

«Гінтер! Горецька! Перемогли!» – говорить заголовок видання Bild, натякаючи, що за цей успіх потрібно подякувати авторам голів.

«Ми все ще можемо це робити! Збірна Німеччини святкує першу перемогу в році, але знову не без тремору.

2:1 в Україні – це перший успіх в Лізі націй (раніше були три нічиї і три поразки), а також, через тривалу перерву в зв'язку з коронавірусом, перша перемога за 326 днів (після 6:1 проти Північної Ірландії). Дві страшні негативні серії завершуються перемогою».

А ось Sportbuzzer.de, де зібрані коментарі футболістів після гри, на відміну від своїх колег дозволили собі прикрасити перемогу над українцями гучними словами.

«Збірна Німеччини доклала чималих зусиль, щоб поставити на коліна представлену слабким складом Україну в Києві. Гравці збірної Німеччини і тренер Йоахім Льов залишилися зовсім незадоволені грою, але вони залишилися задоволені результатом».

«Ми щасливі, що перемогли. Тільки перемоги допомагають нам на нашому шляху, – сказав після матчу автор першого голу Маттіас Гінтер. – Але ми не хапали зірок з небес». І знову команда ускладнила собі життя невпевненою грою в обороні на заключному етапі, однак, на відміну від попередніх трьох ігор, цього разу перевага була виведена за фінішну лінію. Гінтер: «Гра знову була напруженою. Це не найкраща наша гра».

«У суботу в третьому матчі Ліги націй УЄФА збірна Німеччини приїхала в Україну. Незважаючи на явну ігрову перевагу, команді Йоахіма Льова знову довелося здригнутися. Після пізнього голу українців це була всього лише мінімальна перемога з рахунком 2:1», – пише Sport.de.

«Після перемоги 2:1 в Україні у нашої національної збірної є шанс виграти групу в Лізі націй, – радіє Westdeutsche Zeitung. – Після фінального свистка наша делегація поспішала, оскільки в аеропорту Києва був доступний спеціальний літак, який в ту ніч доставив гравців, тренерів і керівництво назад до Кельна із зони ризику коронавірусу.

Німецькі футболісти з полегшенням вийшли на борт, бо перемога 2:1 над ослабленим суперником стала першою в 2020 році».

«Труднощі подолані, обмеження зняті: у сьомій спробі збірна Німеччини з футболу нарешті домоглася довгоочікуваної першої перемоги в Лізі націй, – йдеться в звіті Reviersport. – Оновлена ​​національна команда, що складається з п'яти авторів золотого хет-трику «Баварії», кинула виклик коронавірусу в гарячій точці Києва, але в підсумку несподівано зазнала тремору. Підсумковий рахунок – 2:1 в матчі проти сильно ослабленої України.

Маттіс Гінтер і Леон Горецька, які відзначилися голами відповідно на 20-й і 49-й хвилинах, трохи заспокоїли Йоахіма Льова взяттям перших трьох очок за останні 326 днів. Горецька скористався запаморочливою ​​помилкою українського голкіпера Георгія Бущана.

Гол з пенальті Руслана Маліновського (76-я хвилина) після непотрібного фолу Нікласа Зюле повернув українців у гру, і потім пішла напружена фінальна стадія.

Перед 17 573 глядачами на НСК «Олімпійський» в кінці матчу німецька команда грала не дуже переконливо. Але ослаблена «короною» Україна не змогла більше покарати команду Льова за помилки в обороні. Тепер головний тренер планує одержати наступний успіх в Лізі націй наступного вівторка в Кельні проти Швейцарії».

Ну, а ми будемо стежити за своїми. У паралельному матчі 13 жовтня збірна України спробує взяти реванш у Іспанії за виїзну поразку 0:4. Будемо сподіватися, що підопічні Андрія Шевченка порадують уболівальників хорошою грою.

Оцініть матеріал
(108)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
a.fedorenko1953
К сожалению, мы можем побеждать только когда все наши игроки в строю и все в лучшей форме. А гранды могут себе позволить победы и в не лучшем состоянии.
AЛВ
Перемог збірній Україні в наступних матчах.!!! Удачі.!!!
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Trasher311987
Там немцы разносят свою сборную.
Один говорит как человек с 2006 года может до сих пор возглавлять сборную.
Согласен ведь есть тот же нагельсманн
Alexis Sanchez
По сути, Германия вполсилы играла, и то сумела обыграть сборную Украины, что наглядно демонстрирует ее уровень - ни о каком топ-уровне речи быть не может) ещё открыт вопрос, сколько пропустит сборная в домашней игре с Испанией, гостевой в Германии. Кажется , счёт может быть двухзначным