Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
5762
11

Йожеф САБО: «Проти Іспанії у нас шансів немає»

Спеціаліст оцінив гру збірної України

Йожеф САБО: «Проти Іспанії у нас шансів немає»
ТК Футбол. Йожеф Сабо

Заслужений тренер України Йожеф Сабо поділився своєю думкою про матч збірної України проти Німеччини (1:2) і розповів про очікування від протистояння з Іспанією.

«Перевагою в цьому поєдинку повністю володіла збірна Німеччини. Німці вміло тримали м'яч, і тільки в останні 10 хвилин українці зіграли добре і навіть могли зрівняти рахунок. Швидше за все, збірна Німеччини просто зупинилася - це психологія. Коли ти ведеш в рахунку 2:0, мимоволі розслабляєшся. Не виключено також, що німці втомилися... Якби команда Шевченка так грала в першому таймі, рахунок, природно, був би іншим.

Проти Іспанії у нас шансів немає. Зараз будь-який склад національної команди виглядає погано. Той же Ярмоленко, який сидить в запасі «Вест Хема», випадає з гри, Циганков, якому я раніше видав стільки авансів, ніяк не може прийти в себе, Коваленко - нульовий, Соболь - в атаці непогано діяв, але в обороні помилявся. Тренерському штабу збірної України потрібно десь шукати центральних захисників. Переміщення в центр Миколенка відчутно збіднює гру команди на фланзі. Звичайно, не вистачає ще інших футболістів «Шахтаря» - хворих хлопців. Бракує, перш за все, того складу, який був під рукою Андрія Шевченка під час відбору на Євро-2020».

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JohnNeuman
Есть и очень не мало. Нужно Малиновскому, Марлосу, Цыганкову ударить издалека 30-40 раз за матч и пара тройка голов может залететь. Как в баскетболе, закинуть в кольцо можно даже со своей половины.
bullyUA
Как гора с плеч после заявления Ёжика. Поскольку его предсказания еще ни разу не сбылись, я стал спокоен как удав.
Владимир Копяк
В отличие от наших, испанцы и немцы рассматривают этот турнир как тренировочный перед ЕВРО, потому так и играют, спустя рукава. Испания вообще приедет не мотивированная, ей этот результат триста лет с нами не нужен. Вот и посмотрим, как наши резервисты с ними сыграют, если и таким испанцам проиграют, то тогда поверю, что у нас полное дно.
tima fialko
Сабо відомий прогнозист,підняв настрій
dimando560
Шансы всегда есть, Йожефович
Орест Орищишин
Йожефович, шанс є. Стадіон у Львові для збірної фартовий. Почав падати у ЛЬвові дощ і так продовжиться 3 дні а на мокрому полі технічні іспанці не зможуть показати класний футбол. Бажаю успіхів збірній України
Злобный Енот
Сьебись уже в нору и сиди там, ты уже заебал своими"очевидными" комментариями.
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил