Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 09 жовтня 2020, 10:16
24554
18

ФРАНКОВ: Якщо Шевченко сам йшов на 1:7, його потрібно прирівняти до святих

Спеціаліст поділився враженнями про товариський поєдинок збірної України проти Франції

| Оновлено 09 жовтня 2020, 10:16
24554
18
ФРАНКОВ: Якщо Шевченко сам йшов на 1:7, його потрібно прирівняти до святих
Sport.ua. Артем Франков

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков поділився думкою про розгромну поразку збірної України в товариському матчі від збірної Франції (1:7).

«Ми почали цей матч з тим же ступенем безнадійності, як і попередню гру Ліги націй зі збірною Іспанії. Які були зроблені висновки, чому ми навчилися? Я особисто не зрозумів.

Виникає питання, чому збірна України не грає довгими передачі, якщо за рахунок короткого пасу, улюбленого тренерським штабом збірної, пресинг пройти не вдається? І відповідь: нібито Андрій Шевченко вирішив витратити і цей товариський матч на «навчання персоналу». По-перше, вони за один матч цього не навчаться, по-друге, чи дійсно Шевченко приніс в жертву товариський матч із Францією, приблизно уявляючи, яким розгромом це може обернутися, і свідомо пішов на рахунок 1:7?! Тоді Андрій Миколайович повинен бути прирівняний до християнських святих, оскільки він настільки жертвує своєю репутацією, своїм ім'ям і ім'ям тренерського штабу, що це воістину подвиг самокатування і самозречення.

Ви вірите, що грали ми так, тому що нам потрібно вчитися? Тобто тренер спеціально загнав свою команду у свідомо програшну ситуацію, кинув під танки двадцятирічних і молодше пацанів, прирікаючи їх на сім «банок» від суперника?» — зазначив Франков в ефірі каналу на YouTube.

Оцініть матеріал
(244)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 25
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Президент ПФЛ: «Долю поєдинку Хуст – Металург вирішить КДК»
Футбол | 25 квітня 2024, 13:04 1
Президент ПФЛ: «Долю поєдинку Хуст – Металург вирішить КДК»

Олександр Каденко розповів про ситуацію навколо зірваного матчу в Хусті

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
А ведь Франков истину глаголет, даже добавить нечего, все по делу. Можно его не любить, но он часто пишет дельные вещи, для некоторых это может быть непонятно, из-за другого склада ума и образования, но это такое, как кому повезло по жизни... И по-поводу интервью Андрюши после этого разгрома... Полное не знание предмета, он ведь не может говорить длиннывми предложениями, это набор непонятно чего и не относящееся к конкретной ситуации, чувствуется недостаток начального образования, тем более отсутствие базового высшего. Курсы УЕФА дают красивый сертификат, но не дают фундаментальные знания в организации тренировок, тем более со сборной командой страны. Этому учатся ВСЮ жизнь, иногда и ее не хватает...
Diego Armando
Дуже прикра поразка, хоч це і товарняк, хоч самі французи кажуть, що наша збірна була далека від своїх кондицій, але Франков - іди на **й, вже дістав!
Александр Жаирс
А причем здесь возраст? У французов играл семнадцатилетний, и что?
waw
тут франков правий,матчі з іспанцями і французами показали повну профнепридатність шеви,була у нас якась тактика ? ми грали в тікітаку ? ми ? з французами і іспанцями ? дитині зрозуміло,що потрібні були швидкі контратаки,закиди м"яча за спини захисникам,а в нас воротар віддає перший пас у межах штрафної і починаються панічні спроби вибити м"яч хоч кудись,французи дозволяли нам деколи розігрувати м"яч поперек поля,результат - доходили з центру до штрафної,правда,своєї,навіть помилки нашого "тренера" нічому не вчать,може і з німцями зіграємо в дрібний пас ? і не треба прикриватись короною,з іспанцями всі наші "суперстар" були в строю,ну і що ? хіба чеський варіант нас врятує,нова збірна без динамо і шахтара,як мінімум -толковий тренер,шева - чудовий футболіст,але не тренер
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ёкарный Бабай
Овечка на заклание
JulikoB
Артем истину глаголет. Принесли в жертву репутацию сборной, чтобы морально придавить игроков Динамо.
NeRoN69
Событыльники минусуют? Маловато вас осталось)
Alex323
Мовчав би уже.
Великий знавець всього.
Саша Зардунов
Дюже разговорился. Не дает ему покоя игра
NeRoN69
Артём, харэ бухать)
bzzzzz
не понимаю чего такой кипеш развели то... ведь действительно обычный товарняк. Не вижу ничего плохого чтобы чтото поексперементировать в таких матчах, как миниму чтобы узнать пределы возможностей своих игроков и команды. Другое дело еслиб это матч на Евро был бы, тогда да, а так...