Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
|
6961
11

САБО: «Наші гравці літають в хмарах, матч із Францією показав їх рівень»

Спеціаліст висловився про розгромну поразку в товариському матчі

САБО: «Наші гравці літають в хмарах, матч із Францією показав їх рівень»
Футбол 1/2/3. Йожеф Сабо

Відомий тренер Йожеф Сабо прокоментував поразку української національної команди від Франції (1:7) в товариському матчі.

«Для збірної України 7:1 - це забагато. Явна перевага суперника. Нехай молоді гравці подивляться за собою, на якому вони рівні. Вони літають в хмарах, а ця гра показала на якому вони рівні. Багато з них грають закордоном, тому що не підійшли ні «Динамо», ні «Шахтарю».

Наша збірна може на рівні грати з чехами і словаками, а з командами рівня Іспанії, Італії, Франції вже важкувато, не доросли. У французів, як і у нас, теж були новачки.

Можна сказати, що Бущана поставили на розтерзання. Ще повинні були забивати, але він рятував, вгадував. Не можна його звинувачувати, як і інших хлопців. Гол Мбаппе показав, які ми злякані, чи що. Коли він на швидкості прорвався і забив. Наші навіть озирнутися не встигли.

Матч з Німеччиною? Якщо вони виставлять своїх найкращих гравців, то ми програємо. Все залежить від складу німців. Навіть в експериментальному складі ця збірна дуже сильний суперник.

Якщо взяти досвід Луческу, який застосував потрібну тактику в важливих матчах - це дало результат. З цим складом ми не повинні грати у відкритий футбол. Не вийде», - сказав Сабо.

Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Владимиров
Позор! В украинском футболе отмывают грязные деньги создают видимость футбола,отрывают деньги от не защищенных слоев населения пенсионеров и малообеспеченных людей. Все эти деньги деньги воруют в бюджете . Разогнать эту мафию от них толку народу ни какого, только беда. Они используют футбол ради личного обогащения. Сделать как раньше любительский футбол. А что изменилось? Так же играют как и в любительском футболе СССР, даже еще хуже. Сборная СССР ни когда не проигрывала с таким счетом. Бразильцы нашли кормушку и увозят колоссальные наши народные деньги в Бразилию. Ни кто не платит налоги и сборы ни клубы ни игроки. Гнать эту мафию!
Руслан Луценко
Если шо Йожик, то совсем недавно мы с португезами на ноль играли, это так к слову, а в начале товарняк, С итальянцами ничейку катали. При чем здесь открытый футбол. Вышли люди которые некоторые первый раз друг друга видят в сборной, три абсолютных дебютанта, несколько после двух трех матчей в сборной. Плюс эти траблы с короной, где вообще непонятно, что будет после вечерних ответов по тестам и кто будет играть. Это как собрать команду за день, добавить к ним Малиновского и Ярмоленко и ждать результат в игре с чемпионами мира. Потёк дед, несите другого
Denmark1107
Сабо:"Наша збірна може на рівні грати з чехами і словаками..."
Ну, так хвилинку... В кожному виді спорту є свої перманентні лідери, де історично з невеличкими відхиленнями ці збірні являються локомотивам гри. Сумніваюсь, наприклад, щоб хтось у Світі міг би двічі поспіль обіграти США по баскетболу, або Канаду в хокей(непотрібні канадцям ЧС до уваги не беру).
umnuy2
В точку.
Надо было автобус ставить, а мы атаковать поперлися.
1-7 позорище на десятилетия
Trasher311987
То Динамо по словам играет в правильный футбол ,там ше сокращается штаб на каналах
Alex323
Ось ти і розжени.