Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 жовтня 2020, 20:35
870
0

Остап МАРКЕВИЧ: «Рівень УПЛ виріс за рахунок тренерів»

Наставник «Маріуполя» - про рівень тренерів в УПЛ

| Оновлено 08 жовтня 2020, 20:35
870
0
Остап МАРКЕВИЧ: «Рівень УПЛ виріс за рахунок тренерів»
ФК Маріуполь. Остап Маркевич

Наставник «Маріуполя» Остап Маркевич в інтерв'ю Sport.ua оцінив рівень команд і тренерів УПЛ:

— Цей чемпіонат подарував нові несподіванки. В УПЛ є тренери з європейським баченням. Наприклад, ви, Йовічевич у «Дніпрі-1», Луческу у «Динамо». Що скажете про цих спеціалістів?
— Рівень чемпіонату підвищується. Рівень команд і рівень тренерів, які працюють зараз в УПЛ, є дуже високий. І це українцям та українському футболу тільки на руку. Чим більше буде таких спеціалістів, як Ігор Йовічевич, як Мірча Луческу, як Віктор Скрипник, тим краще для чемпіонату. Я просто не хочу когось образити, забувши назвати. Реально рівень УПЛ виріс і за рахунок того, що в чемпіонат України прийшли тренери високого рівня. 

— Можна сказати, що деякі команди Першої ліги відповідають рівню УПЛ. Ми бачимо, що «Інгулець», «Минай», «Рух» не загубилися в УПЛ.
— Звичайно! Це є як раз прогрес українського футболу в цілому. Якщо пригадати 10-15 років тому, була прірва між Вищою та Першою лігами. Зараз, наскільки я розумію і бачу футбол, багато гравців Першої ліги можуть спокійно грати в УПЛ, і непогано грати. Той же «Агробізнес» по рівню це команда Прем’єр-ліги. І ще є такі команди, той же «Чорноморець». І це дуже позитивний факт, тому що з наступного сезону у нас в УПЛ буде 16 команд. І нарешті! Так мало би бути. Тільки з позитивом можна прийняти це рішення.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.