Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 08 жовтня 2020, 00:41
26285
96

Франція — Україна. Прогноз і анонс на товариський матч збірних

«Синьо-жовті» втрачають гравців через травми і коронавірус, але не здаються

| Оновлено 08 жовтня 2020, 00:41
26285
96
Франція — Україна. Прогноз і анонс на товариський матч збірних
УАФ

«Гвардія вмирає, але не здається!»

Приписується французькому генералу П'єру Камбронну в битві при Ватерлоо

У середу, 7-го жовтня, відбудеться товариський матч, в якому національна збірна Франції прийме Україну.

Прийшла біда — відчиняй ворота. Напевно, ще ніколи в історії збірна України не опинялася в такому скрутному становищі. Втрати команди Андрія Шевченка настільки великі, що простіше назвати тих, хто залишився, ніж тих, хто вибув.

Рахуємо разом. Через травми в національну команду не змогли приїхати Олександр Зінченко, Віталій Буяльський, Владислав Супряга, Сергій Кривцов, Євген Коноплянка та Сергій Болбат. Вже значна пробоїна! Потім з'ясувалося, що позитивні тести на коронавірус здали футболісти «Шахтаря» Андрій Пятов і Тарас Степаненко. Через це в збірну не прибули Марлос, Жуніор Мораес, Микола Матвієнко та Віктор Коваленко, які сіли на самоізоляцію. І, на довершення всіх бід, коронавірус був виявлений відразу у двох голкіперів, які вже прибули до табору національної команди — у Андрія Луніна та у Юрія Паньківа.

Мінус 15 осіб, Карл! Як тут головному тренерові не схопитися за голову? А попереду матчі з Францією, Німеччиною, Іспанією... Звичайно, є чималий шанс, що вийдуть з самоізоляції футболісти «Шахтаря» і допоможуть в поєдинках з Німеччиною та Іспанією, але з Францією як грати?

Звичайно, Шевченко намагається знайти вихід з ситуації. Тренер довикликав у національну команду Зубкова, Забарного, Коноплю... Мало того, навіть 45-річному члену тренерського штабу «синьо-жовтих» Олександру Шовковському довелося згадати молодість і знову одягнути воротарські рукавички! Адже в збірній України залишився тільки один здоровий воротар — 26-річний динамівець Георгій Бущан. А якщо, не дай Бог, травма або вилучення? Тоді Шовковському, який закінчив кар'єру гравця в 2016-му році, а в збірній не грав з 2012-го, доведеться знову вийти на поле. Як би там не було, вміння читати гру і вчасно підказувати захисникам в Олександра точно не пропало. Хоча таких крайнощів, звичайно, не хотілося б.

«Мені шкода, що я не зміг привезти кращу команду. Я поважаю збірну Франції, поважаю її тренера. Хотілося б привезти боєздатну команду, яка показала б хороший футбол... Ми постараємося зібрати команду, яка буде боєздатною», — сказав Шевченко на передматчевій прес-конференції. І його можна зрозуміти. Виходити на матч з діючими чемпіонами світу без більшої половини складу — задоволення не з приємних.

Але що поробиш — матч відбудеться за будь-якої погоди. У ситуації, що склалася, є і невеликі плюси. Наприклад, ігрову практику отримають футболісти, які за будь-яких інших умов не зіграли б за національну збірну. Цілком може вийти на поле 18-річний захисник «Динамо» Ілля Забарний, який зовсім недавно грав проти дітей, а тепер, ймовірно, буде змушений битися з французькими зубрами.

В атаці варіантів у Шевченка небагато — Яремчук і... Яремчук. Зате з перших хвилин зможуть зіграти Циганков і Ярмоленко, які останнім часом нечасто з'являлися у стартових складах своїх клубів.

«Проти України Жиру зіграє свій 100-й матч за збірну. Також вийде на поле Манданда. Цілком ймовірно, що ті, хто грав у неділю в своїх чемпіонатах, отримають відпочинок... Важко зробити вибір між досвідченими футболістами і новачками збірної», — поділився очікуваннями від поєдинку з Україною наставник національної команди Франції Дідьє Дешам, якого проблеми «синьо-жовтих» хвилюють мало.

Як би там не було, збірній України потрібно виходити і грати так, щоб їй не було соромно ані перед собою, ані перед уболівальниками. Хлопці, збірники, для вас є дві новини. Перша — кавалерія прийде на допомогу. Друга — ви і є кавалерія. У вас вірять.

А про те, як грати з Німеччиною та Іспанією, подумаємо потім.

Орієнтовні склади:

Франція: Манданда — Павар, Варан, Упамекано, Ернандес, Камавінга, Н'Зонзі, Ауар, Марсьяль, Жиру, Коман.

Україна: Бущан — Караваєв, Забарний, Миколенко, Соболь, Сидорчук, Шапаренко, Маліновський, Ярмоленко, Яремчук, Циганков.

 
  • 1.22
  • 6.40
  • 14.00
Сделать ставку
 
  • 1.23
  • 6.50
  • 15.00
Сделать ставку
 
  • 1.21
  • 6.80
  • 15.50
Сделать ставку

7 жовтня, середа

Франція — Україна
Сен-Дені. Стадіон «Стад де Франс». 22:10
ТБ-трансляція на телеканалі «Україна»
ФРАНЦІЯ — УКРАЇНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Андріс Тремайніс (Латвія)
Прогноз Sport.ua — 3:1

Опитування

Голосів 298
Спрогнозуйте результат товариського матчу між збірними Франції та України, який відбудеться 7 жовтня у Парижі.

Велика перемога збірної Франції

180 голосів 60.4 %

Мінімальна перемога збірної Франції

47 голосів 15.77 %

Нічия

42 голоса 14.09 %

Мінімальна перемога збірної України

18 голосів 6.04 %

Велика перемога збірної України

11 голосів 3.69 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 38
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 6
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 96
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rusty_Shackleford
Нормальный состав, "досить скиглити" (с)
Pro100alex88
А чего не вызвали еще вратаря Никиту Шевченка или Паста?
Сан Саныч
Короче,матч Динамо-Франция быть
Eagle
Не вижу абсолютно никаких проблем с составом.Все ИСПЫТАННЫЕ (основные) игроки;может немного слабее Забарный и Соболь.К тому же Шева сам говорил,что будет экспериментировать с составом,как раз подвернулся такой случай,ВОТ и ПОКАЖИ себя и ДЕЙСТВУЙ.
DKTheBest2
Кроти весь спорт.юа перетворили в вигрібну яму.
Перевів всіх в ігнор і тепер хоч не бачу їх безглуздих коментарів .
Єдине, що погано, дуже багато червоних карток. Шкода, що вони відсвічують.
SEMIRAMID
Уникальный случай в мировом футболе! Сборная Украины сыграет три подряд матча с тремя Чемпионами Мира трёх последних Мундиалей! Франция - Чемпион мира 2018, Германия - Чемпион мира 2014, Испания - Чемпион мира 2010! Хорошо, что в составе сборной УКРАИНЫ не будет донецкого трухлявого гнилого дерева - Пятова, Степаненко, Коваленко, натурализованого бразильского дерева Марлоса и Мораеса! Теперь украинская молодежка Динамо получит колоссальный опыт в преддверии игр в Лиге Чемпионов! Интересно, что для игроков-сборников Динамо следующим в серии с тремя Чемпионами мира последних трёх Мундиалей (Франция, Германия, Испания) неофициально станет 4-й Чемпион Мира последних четырёх Мундиалей - сборная Италии (Чемпион мира 2006) в лице клуба "Ювентус" - базовая команда итальянской сборной, которая ещё и усилена лидером сборной Португалии (чемпион Европы -2016) Рональду (5-ти кратного обладателя Золотого мяча). А если ещё и добавить сюда и Месси -лучшего игрока сборной Аргентины (6-ти кратного обладателя Золотого мяча) , то украинским сборникам Динамо можно только позавидовать в игровой практике!
Mac_Gyver
Против французов можно и третью сборную выпустить. С Шовковским во главе. Надеюсь, французы поступят точно также. Эта игра никому не нужна, и её результат ничего не значит. Толковых сборников лучше поберечь на следующие игры.
Vbolivalnyk-Peter
Походу нікого вже не цікавить результат матчу. Усі чекають чи випустить Шева Шовковського чи ні.....
Barsa_che
Кто есть тот и есть, необходимо выходить и играть в футбол, не биться, как некоторые говорят, а ИГРАТЬ. Шевченко, может придумать хорошую тактику, Французы убиваться в этой игре не будут, можно попытаться зацепиться за ничью. Это было бы здорово для психологии, перед ответственными матчами. Удачи сборной Украины! Вперед к победе!
waw
скільки плачу,гра ж товариська,а ніби фінал світової першості,з іспанцями грав бойовий склад ну і як ? молодь треба награвати,а шева забронзовів,тримається за тих,хто за рік вже і грати не буде -п"ятов,паньків,коноплянка,ярмоленко як чемодан без ручки...
Local78
Головне антирекорд не зловити )
euro2012_za_2012euro
Сорри конечно же.
2019 год.
Александр Шовковский
«Прощальный матч? Хороший вопрос... Я так отвечу: если бы все зависело только от меня, я давно его провел бы», — написал Шовковский в комментариях на своей странице в сети Instagram.
А чем не повод?
Шева ! Выпускай СаШо!!!
Trasher311987
Я и спорт.юа едины в составе))))
Микола Унгурян
т що є проблеми з стартовим складом зрозуміло, як і те що якихось надій на перемогу не було і раніше, але... який дебіл складав графік товариських матчів? що за мудак організовує гру на виїзді, знаючи що 2 наступні календарні гри вдома? Це типу щоб лишній раз гравців поганяти перельотами та тестами?
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jekafunny.
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dd dent
котировки убийственные на наших конечно
Dmytro Dmytro
https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2OQmbj1jGW0G2CjEa3ibBhbbruPmPQ5Nq5Xw
3CD&feature=youtu.be&v=U0o8HiwnNiY
Брутальний футбол РЕСПЕКТ)))
Александр Шевченко
Хороший состав, только вместо Забарного Пластуна поставить и вперед до бою, чтобы после матча и намеков на кротов в сборной не было, вернее с их отсутствием мы показали хороший футбол