Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 06 жовтня 2020, 17:47
5579
17

Юрій САПРОНОВ: «Всі були впевнені, що Світоліна буде в фіналі»

Колишній спонсор Еліни Світоліної розчарований поразкою

| Оновлено 06 жовтня 2020, 17:47
5579
17
Юрій САПРОНОВ: «Всі були впевнені, що Світоліна буде в фіналі»
Superiorresort.com. Юрій Сапронов

Сьогодні Еліна Світоліна у чвертьфіналі Ролан Гаррос програла аргентинці Наді Подоросці. Колишній спонсор Світоліної Юрій Сапронов розчарований таким результатом:

«У мене немає виправдань. Є величезне розчарування черговою нездійсненою надією. Я страшно злий, пригнічений, розмазаний і розчарований. Еліна грала погано. Дуже погано.

Я розумію тиск, коли в сітці не залишилося фаворитів і ВСІ, абсолютно ВСІ, і я, були впевнені, що в фіналі, в суботу на паризьких кортах Ролан Гаррос однією з учасниць буде перша ракетка України Еліна Світоліна.

У цьому турнірі ВСІ зірки зійшлися для того, щоб збулася ГОЛОВНА мрія Світоліної та її уболівальників - перемога в турнірі Великого Шолома. Але 131 ракетка світу Надя Подороска, аргентинка, дідусь і бабуся якої під час Другої світової війни емігрували в Аргентину, думала по-іншому. Так, вона зіграла блискуче. Швидше за все, видала свій найкращий матч в житті.

Але йошкин кіт! П'ЯТЬ раз Еліна подавала в другому сеті і програла ВСІ П'ЯТЬ своїх подач. Так не можна...

Жахливий день. Жахливий матч. Еліно, шанси ТРЕБА використовувати. Таких шансів і такої сітки може більше не бути... Розумію, що тобі набагато гіркіше і важче зараз, ніж мені і всім нам.

Тримай удар. Тримай. Перепсихуй, переплач і знову за роботу. Важку щоденну роботу. Ми з тобою!

Тепер буду вболівати за ось цю дівчинку в білому, 19-річну польку Ігу Швьонтек. Тому що стежу за нею з її 13 років, подобається її гра, і вона фанатка ACDC і Pink Floyd».

Олег Дідух Джерело: Facebook
Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Simon A
Написано объективно. Но лишь не соглашусь что аргентинка что то фантастическое показала. Просто добротная игра середнячка и не более. Ее вынесет легко полячка.
Stanislav Matusevych
Важко сказати, хто були оці всі впевнені у фіналі. У півфіналі - так. Але там Свьонтек стовідсотково була б фавориткою у матчі з Еліною. З урахуванням тієї гри, яку вона показувала весь турнір, Світоліній міг допомогти тільки невдалий день польки. Який, безумовно, міг статися, адже 19 років. Та за таких розкладів бути впевненим у фіналі не знаю, хто б міг. Точно не всі.
umnuy2
Обидно конечно.
Эх...
Kanarejka
Круто написано!! Емоційно і справедливо!
валерий андриенко
А ВСЕМУ ВИНОВАТА ЛЮБОВЬ И РОМАШКИ В ГОЛОВЕ ЭТО ПРОСЛЕЖИВАЕТСЯ ЗАМЕТНО В ПОСЛЕДНИЙ ГОД
lviv-999
Все по ділу написано. Програти такій тенісистці-це просто жах.Після такого краще закінчувати.Такого шансу більше не буде-Ніколи.!!!! В звичайний рік мрія таких Подоросок максимум перший круг-це її рівень.Так видала феноменальний матч-залітало практично все,стільки точних попадань під задню лінію навіть Серена напевне ніколи не робила.Але програвати такій теніситці це просто без слів (((((
vizuals
))))))))))))))))))))))))))))
Александр Ад
воть-воть и сама Єліна бачила вже себе в фіналі тому и програла...
Саша Зардунов
Все что можно сказать об аргентинке, добротная и очень старательная девочка. И главное, очень хотела выиграть и она своим шансом воспользовалась.
axylinam
Даже добавить нечего,как поставили в детстве Свитолиной отвратительную подачу так и пошло,не повезло попасть на хороших детских и юношеских тренеров
palpal
Значительная доля вины в крайне низкой технической оснащенности топтопа не дающей возможности реализовывать под конкретного соперника все многообразие тактических схем в детских одесских тренерах и тренерах Юры-спонсора . Работали, используя то , что уже есть, на результат сегодня, иначе на выход - следующий, о завтра не думали, а оно как ни странно наступает и наступает. Признавать это непрагматично даже сейчас и как-то не хочется , поэтому во всем вина , если вопрос всплывает, конечно же в свитолинской антропометрии
Vlad Ltava
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
никовіліст
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил