Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 жовтня 2020, 20:29
35591
53

ФРАНКОВ: «Схоже, Шахтар позбувся непотрібного товарняка у Франції»

Журналіст пропонує створити другу збірну, яку очолив би Мирон Маркевич

| Оновлено 06 жовтня 2020, 20:29
35591
53
ФРАНКОВ: «Схоже, Шахтар позбувся непотрібного товарняка у Франції»
УАФ. Мирон Маркевич

Футбольний журналіст Артем Франков прокоментував ситуацію зі спалахом коронавірусу в «Шахтарі» і збірної України:

«Сказати, що я все зрозумів, було б великим перебільшенням. Два запитання.

  • Гравці збірних Грузії та Ізраїлю [Хочолава і Соломон] тут же полетіли до себе. Українці сидять в самоізоляції, чекають ще одного сумнівного тесту. Вони коронастійкі, іноземці ці, чи живуть за іншим протоколом?!
  • Прозвучали якісь хоча б дружні вибачення на адресу «Десни», якій підставили в неділю коронавірусників на полі? Як не пояснюй, за фактом саме це.

Я пам'ятаю про принцип «доброї віри», але занадто багато говорить на користь версії, що «Шахтар» колективно позбувся нікому не потрібного товарняка у Франції. По-людськи розумію, сам про те писав не раз – але не таким же способом. Ракицького з приводу згадували всі. Гаразд, забули. Але поясніть, чорт забирай, що відбувається?!

Позитивний тест на корону у Луніна, Паньківа та шеф-кухаря. Грати по протоколу можна – 13 гравців з воротарем. Але що далі? «Олександрія» в паніці, «Реал» Мадрид – не знаю. Збірна України, навіть якщо продовження не буде, сідає на режим самоізоляції – хоч в Шантії, хоч в Борисполі (Шахтар» же сів!)

Але грати з німцями та іспанцями потрібно. Згадуємо вересневий прецедент з чехами (вони зібрали нову команду на гру з Шотландією) і терміново створюємо другу збірну зі свідомо здорових гравців на майбутні матчі Ліги націй. Головний тренер – звичайно ж, Мирон Маркевич. Шахтарівці якраз під'їдуть на автобусі. Хороша команда може вийти! І що, скажете, це нереальний сценарій?

Кому зараз не позаздриш ні в якому вигляді, так це Андрію Шевченку, вимушеному вирішувати за визначенням нерозв'язні завдання та вишукувати квадратуру кола.

Ще один варіантик: французів точно нічого не бентежить, і вони ризикнуть своїми стомільйонними футболістами, випустивши їх проти команди, в якій гуляє COVID? Якщо так, то моє шанування, протокол УЄФА буде дотриманий, але якось воно насправді складеться. А позиція німців, яким грати в суботу?! Це вам не стійка, смирна і скромна Шотландія, це знову ж персонажі зовсім іншого рівня.

Ви знаєте, у мене повне враження, що є в цьому щось надприродне. Сьогодні, наприклад, віддається великим організаторам матчу Франція – Україна».

Оцініть матеріал
(228)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 53
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Нестеренко
Непотрібний товарняк з чемпіонами світу і реально найсильнішою командою світу!!!!????? Це з яких пір наші футболісти такими балуваними стали?
Roger
Чем дальше тем больше вопросом.
Но на первый и возможно самый главный вопрос так никто и не ответил.
Как может команда (Шахтер) выходить на матч сдав тесты, НО НЕ ПОЛУЧИВ РЕЗУЛЬТАТЫ???
А товарняк нужно было отменять, не верю что в договоре не было никаких пунктов о форс-мажорных обстоятельствах, потому что вот это они вот и есть. Тем более товарняки были запланированы в рамках подготовки к Евро-2020, которое перенесли, можно было по большому счету и тову перенести.
Alex Bogachuk
Франко ЗАЖРАЛСЯ, строит конспирология, там где ее нет, решение по Ковиду-19 решает принимающая сторона. Французы наших не допустили, Соломон, Хочолава это не компетенция УПЛ.
Lion
Что-то много франкова в последнее время.
iravik83
Косоглазый любит поднакидать на вентилятор!!!
Vitaliy Moroz
Ну сколько можно ныть? Ты уже как Коттон ", только он о Карфагене, а у тебя кость в горле -Шахтер! Я понимаю, обидно 4 года кряду все проигрывать, но пора уже быть мужиком, хотя кому я это пишу?!!!
KARABAS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex Bogachuk
Франко лети к королевской семье Испании с претензиями хрена ли Лунин больной прилетел. Тебя погонят ссаными тапками прислуга
UKRAINE FAN
С такими своими как Франков и враги не нужны!
Leo Leo
Ох и гандоша ты Артёмка,я бы даже сказал гандольеро..
Александр Шевченко
Артемка, всем давно было понятно, что кроты мухлюют. Хочолава и Соломон тому подтверждение, какого фига они свалили с самоизоляции, что самые лысые? Да и не думаю, что Пяткин и Степашка сейчас сидят на базе и не тренируются. Позор кротовским мразям
Maks7777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Петров
Мне интересно, что писал бы этот параноик , если подобная ситуация случилась в Динамо ? А так, желаю всем здоровья, но эпидемию пока ещё не остановили.
Александр Френкель
Франков самый умный. Как в сентябре хорваты с французами, играли, когда у тех Мбаппе сдал положительный тест?
Nashwill
Добряче бомбануло у кротовисерків
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Шевченко
Кароче, кротам закон не писан, больных на поле выпускаем, хоть бы что, тех кто был к контакте просто отпускаем без тестов по аэропортам, чтобы они еще хер знает сколько заразили людей.
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Шевченко
Убогие шлаковцы уже прокололись по все фронтам, Бубас уже всяких даунов запустил смотрю на сайт, чтобы народ за лохов держали
serge_kr
Как можно быть таким дауном чтобы такое молоть