Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 жовтня 2020, 08:54
4027
0

Алекс ВЕЛИКИХ: «Наполі може створити прецедент»

Відомий скаут вважає, що клубу вдасться уникнути технічної поразки

| Оновлено 06 жовтня 2020, 08:54
4027
0
Алекс ВЕЛИКИХ: «Наполі може створити прецедент»
Footboom. Алекс Великих

«Наполі» загрожує технічна поразка за неявку на матч 3 туру Серії А проти «Ювентуса». Футбольний скаут Алекс Великих вважає головною проблемою нестиковку в законах між футбольними керівниками і державою.

«Новини засвідчують, що футбольні органи Італії зарахують Наполі техпоразку. 0:3. Але я переконаний, що неаполітанці будуть відстоювати свою правоту.

Міністр охорони здоров'я заявив, що органи санітарної служби мають всі можливості заборонити. Стосовно цієї ситуації це форс-мажорні обставини, в якій не можна звинувачувати клуб.

Напередодні матчу відбулася нарада Федерації футболу та клубів, на якій всі присутні підтвердили, що перенесення матчу неможливе, якщо клуб має 14 футболістів у розпорядженні. Представники Наполі погодились з цим, але вони не поїхали до Турина.

Ювентус в цій ситуації дотримувався букви закону, вони виконали всю федеральну місію. Ми мали сім місяці, аби узгодити футбольні закони з державними.

Я не знаю чим це закінчиться, але випадок може стати прецедентом.

Вважаю перенесення матчу компромісним варіантом. На тій же нараді також погодили право клубу перенести одну гру з власної ініціативи. Наполі порахували, що саме цю гру варто було перенести, а Ювентус відштовхувався від щільного календаря

Ювентус зараз не піде на перегравання, якщо не порозуміються футбольні органи та держава. Вважаю, що є можливість перенести гру на кінець сезону, але законодавчого рішення наразі немає

Наскільки мені відомо, Наполі поінформував місцеву владу про випадок захворювання коронавірусом в команді. Є нестикування законів держави із законами футболу.

Ніхто не бажає зупинки чемпіонати, побоюючись нового локдауну. Ситуація по Італії не настільки критична. Я вважаю, що локдауну не буде.

Є уболівальники, які не ходять на матч, але вони дивляться по телевізору. І коли вони не бачать матч, вони позбавлені права, заплативши кошти за абонемент на телепоказ матчу.

Має бути знайдено компроміс. Сподіваюсь, що футбол в Італії не буде зупинений. Бо це велика індустрія. Дуже багато часу знадобилося на перезапуск», - сказав Великих.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.