Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 жовтня 2020, 00:53
15275
17

Ігор СУРКІС: «Думаю, що трансферів більше не буде»

Президент Динамо про Лігу чемпіонів і трансфери

| Оновлено 05 жовтня 2020, 00:53
15275
17
Ігор СУРКІС: «Думаю, що трансферів більше не буде»
ФК Динамо Київ

Президент Динамо Ігор Суркіс в ефірі програми Профутбол Digital прокоментував результат зустрічі 5-го туру Зорею (1:1), а також відповів на актуальні питання, що стосуються команди.

- Сьогоднішній матч був бойовим, грали проти бойової команди. У нас вибув Буяльський, а це основний гравець у середині поля. "Зоря" хотіла виграти, як і ми. Мені футбол дуже сподобався. Дай Бог, щоб усі матчі були такими напруженими, але потрібно реалізовувати моменти, які ми створили. Особливо в першому таймі, коли де Пена вийшов один на один.

Природно, є якась психологічна втома. Напевно, гравці не до кінця відновилися після того, як потрапили в Лігу чемпіонів. Зараз будуть ігри збірної. Бажаю успіху всім, хто їде до національної та молодіжної команд. Дай Бог, щоб усі повернулися без травм. Потрібно готуватися, осінь важка, такими будуть усі наступні матчі.

- Чи відчувалося, що Буяльського та Супряги сьогодні не вистачало?

- Звичайно, відчувалося. Сьогодні нам був необхідний Супряга. Вербич поки тільки набирає форму. Супряга може втекти на швидкості. Але вчора він смикнув м'яз, тому ми поберегли його, щоб він відновився та допоміг збірній, хоча в Парижі він точно не зіграє.

- Звідки така заруба на полі - футболісти летіли в ноги, не боялися один одного?

- Зоря - хороша команда з кваліфікованим тренером. У них було дві поразки на старті, потім трохи оговталися, зіграли внічию з Шахтарем. Наскільки мені відомо, і гірники сьогодні зіграли 2:2. Такий буде чемпіонат.

- Поки цей чемпіонат цікавіший, ніж попередній?

- По тому, як він починається, думаю, що так. А що буде далі - подивимося. У нас будуть важкі матчі в Лізі чемпіонів, важкі морально. Дуже сильні суперники. Думаю, що чемпіонат буде цікавим.

- Наскільки бонуси від УЄФА за вихід в Лігу чемпіонів допомагають клубу відчувати себе впевненіше?

- Будь-які гроші, які приходять в команду, природно, допомагають ростити нових гравців і когось купувати. Це стимул для команди, преміальний фонд. Але в футболі все одно найголовніше - не гроші, а результат. Всі хлопці амбіційні і прагнуть на Захід, але для цього потрібно слухати тренера і виконувати на полі те, що їм рекомендують. Зіграти один хороший матч, а потім провалити два - це не рівень футболіста. Гравці весь час повинні знаходитися в хороших кондиціях.

- Футболісти отримали преміальні? Наскільки істотні?

- За потрапляння в Лігу чемпіонів футболісти отримали преміальні. Істотні.

- Чи відчуваєте ви себе впевнено перед стартом у такій непростій групі з топ-командами - Барселоною, Ювентусом?

- Я не виходжу на футбольне поле, але по тому, що відбувається в команді, бачу, що хлопці набралися досвіду, довго не грали в Лізі чемпіонів і хочуть подивитися, чого вони варті на тлі Барселони і Ювентуса. Та й Ференцварош - хороша, амбітна команда, яку очолює Сергій Ребров, котрий уміє працювати та налаштовувати футболістів. Нас чекає цікава осінь, але ні перед ким не можна опускати голову до виходу на поле. Потрібно виходити та грати з будь-якими командами.

- Завтра закривається трансферне вікно. Чи будуть у Динамо підписання?

- Наскільки мені відомо, румун вже пройшов медобстеження, і ми його взяли в оренду. Не знаю, що ще має статися, але думаю, що трансферів більше не буде.

- Опорний півзахисник Тудор Белуце?

- Так.

- Питання з приводу вболівальників: сьогодні їх не було, але будуть на матчах збірної...

- Уболівальники будуть на матчах збірної та на матчах Ліги чемпіонів. Якщо не буде ніяких заборон влади, ми чекаємо наших уболівальників і з понеділка з задоволенням займемося продажем квитків у тій кількості, яку дозволяє УЄФА. Ми граємо для глядачів, а не для порожнього стадіону. Тому уболівальник нам необхідний.

- Чи є боязнь перед можливими акціями вболівальників, які не прийняли Мірчу Луческу?

- Я не політик і не боюся ніяких акцій. Якщо вболівальник справжній, він повинен прийняти те, що сталося. Луческу за короткий період змінив команду на 100% і вивів її до Ліги чемпіонів. Справжній уболівальник підтримуватиме свою команду та бажатиме їй тільки успіху й удачі. А ті, хто хочуть проводити акції - для цього є Майдан.

Оцініть матеріал
(132)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 1
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини
Футбол | 02 травня 2024, 15:12 8
У Реалі дорікнули Луніну за матч з Баварією. Стали відомі причини

Український воротар пропустив два голи у півфінальному матчі ЛЧ

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
UKRAINE FAN
В принципе логично. Пару трансферов погоды не сделают а с этим короновирусом не известно будут играть или нет!
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Саша Яковенко
трансферов не будет. игр не будет. будет жёсткий карантин.
Barsa2019
Можете мешки в свои ворота на каждом матче ЛЧ ставить )
vasyan86
Ну Майдан так Майдан
Andy Chak
оце справжній жид - гроші є за попадання в ЛЧ, але тратити ми їх на трансфери для підсилення клубу не будемо, бо мені з Грішою ітак мало, тим більше циганьонку відстєбнули хорошу доляху))) сцука, ігорь, бля, в могилу не забереш, мудило ти грьобане, купи напа нормального як мінімум, тварина!!!
Andy Chak
реальний тупорилий відстой, це ти, псіхологіст, "дєньгі іщьо не палучєни" - толстолобік, бля, якщо власник переживає за достойний виступ команди в ЛЧ, де її не було 3 роки, то може купити з наявних коштів (є варіанти), але якщо пох, то тоді і таке можна ляпати, в принципі другого від жлобистих жидяр і не чекав!
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
lenares85
А зачем опорник им в полузащиту нужен
Серж. Петренко
Головне, Ігорьок, шоб ти сам не с'їбнув із клубу! Вся Полтава й весь Чернігів (за Луганськ н скажу, але походу таки да) моляться, шоб ти якнайдовше рулив у Динамо!