Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 04 жовтня 2020, 12:09
3884
1

БОЛОТНІКОВ: Димінський виставив за базу такий рахунок, ніби це Конча-Заспа

Директор «Карпат» - про передачу бази клубу ФК «Львів»

| Оновлено 04 жовтня 2020, 12:09
3884
1
БОЛОТНІКОВ: Димінський виставив за базу такий рахунок, ніби це Конча-Заспа
ТаТоТаке. Сергій Болотніков

Раніше повідомлялося про те, що база «Карпат» у Брюховичах перейшла у власність ФК «Львів».

Тепер цю ситуацію прокоментував директор зі стратегічного розвитку «Карпат» Сергій Болотніков:

«Найпоширеніша претензія до ситуації в «Карпатах»: «і що ви нам лапшу вішаєте, Смалійчук - це фунт Димінського, вони каламутять якийсь схематоз». Ми це постійно чули і від уболівальників, і від різних функціонерів. Звинувачення, яке було неможливо аргументовано спростувати. До сих пір. Але давайте по порядку.

Димінський чимало зробив для «Карпат», за що клуб висловлював йому подяку, публічно прощаючись навесні. Але в таких прощаннях не прийнято говорити про негатив. А його набагато більше.

Саме Димінський, як власник і президент - головний винуватець того, що «Карпати» виявилися в стані клінічної смерті. Це він не зумів чи не захотів перетворити клуб з іграшки на бізнес-проект. Його управління закінчилося мільйонними боргами. Це він пустив Коломойського в співвласники.

Це він довірився агенту, який привів два десятка власних гравців, висмоктав всі гроші з клубу і не продав жодного. Це його емоції створили «Карпатам» репутацію скандального клубу України. І, нарешті, це він вивів з активів клубу базу та інші цінності.

А тепер Петро Петрович, схоже, вирішив нас добити. Всі останні місяці він здавав «Карпатам» базу в оренду. Ми вели переговори щодо ціни, щоб підписати довгостроковий орендний договір або навіть викупити базу.

Але Димінський виставив такий рахунок, ніби мова йде про базу в Конча-Заспі. «Карпати» не потягнули б такі витрати, навіть якщо б вважали їх раціональними (у чому є великі сумніви).

Але це нікого не хвилювало - з нами не стали торгуватися. Тому ми покинули базу, яку в той же день без зайвих сентиментів Димінський передав «Львову».

Нам неприємно і сумно. Але це ціна, яку ми змушені заплатити, щоб позбутися зв'язків з Димінським. І готові заплатити ще, тільки б не залежати від цих людей. Спасибі, Петро Петрович, ми ніколи не забудемо ваш внесок у порятунок «Карпат».

Насправді, нічого страшного не сталося. У клубу залишається досить інфраструктури, що забезпечує тренувальний процес. Звичайно, він буде не таким якісним, але ми заощадимо купу грошей, що зараз дуже важливо. Боротьба триває».

Олег Дідух Джерело: Facebook
Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Как не грустно это признать, но в последние годы деньги в футболе стоят на первом месте. В эту сферу ломанулись одни мошенники, воры и бандиты. Яркий предствитель тому - президент УАФ павелка, рука не поднимается писать его фамилию с большой буквы. Привел с собой команду таких-же нечистоплотных, это еще мягко сказано, людей, которые как пылесосы деребанят все, что еще осталось вокруг футбола. И все это распространяется ползучей заразой от верхушки до самого основания футбольной пирамиды в стране.