Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 жовтня 2020, 03:56
21818
8

Огнен ВУКОЄВИЧ: «Дуже хороший жереб для Динамо»

Асистент Мірчі Луческу - про жеребкування групового турніру Ліги чемпіонів

| Оновлено 02 жовтня 2020, 03:56
21818
8
Огнен ВУКОЄВИЧ: «Дуже хороший жереб для Динамо»
ФК Динамо. Огнен Вукоєвич

У Женеві відбулося жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. Жереб відправив віце-чемпіона України в групу G, де суперника «Динамо» будуть «Барселона», «Ювентус» і «Ференцварош».

Асистент Мірчі Луческу - Огнен Вукоєвич вважає, що для «Динамо» це хороший жереб.

«Як на мене, дуже хороший жереб для нас. Два гранди, одні з найкращих команд Європи - «Ювентус» і «Барселона», плюс найкращі гравці сучасності - Кріштіану Роналду і Ліонель Мессі. Це буде великим досвідом як для нашого клубу в цілому, так і для молодих футболістів, які через такі матчі обов'язково отримають величезний поштовх у своєму розвитку. Звичайно, буде важко, але не треба опускати руки, а виходити і грати. Ще один суперник - «Ференцварош» під керівництвом Сергія Реброва, з яким теж буде цікаво зустрітися.

Нам необхідно прагнути показувати свою гру в кожній грі, не треба нікого боятися. Важливо буде дочекатися календаря ігор, і вже виходячи з цього, будувати свою підготовку».

«У Лізі чемпіонів зібрані найсильніші команди Європи. Немає слабких команд, особливо в перших двох кошиках. Тому було все одно, кого отримати в суперники. Але я задоволений жеребом, і нарешті «Динамо» повернулося до Ліги чемпіонів, до когорти найсильніших команд. Я згадую часи, коли «Динамо» щороку брало участь в цьому турнірі, і необхідно прагнути, щоб так було і надалі».

«Чи пам'ятаю матч проти «Барселони» на «Ноу Камп»? Так, я згадую той матч. Ми поступилися господарям - 0:2, але при цьому грали досить непогано. «Барселона» тоді була найсильнішою командою Європи, в якій грали Мессі, Ібрагімович, Хаві, Іньєста і т.д. - божевільна команда. У Києві, пам'ятаю, була холодна погода, і каталонці перемогли завдяки реалізованому Мессі штрафному удару на 86-й хвилині.

Але найголовніше, що ми отримали хороший досвід. Так само буде і з нашими нинішніми молодими футболістами. Зараз у них буде величезне бажання, як на тренуваннях, так і в іграх, щоб проявити себе найкращим чином і представляти «Динамо» на міжнародній арені», - сказав Вукоєвич.

Оцініть матеріал
(164)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bullyUA
Лучше вспомнить как совсем еще молодые Шевченко, Ребров, и другие возили Барселону в Киеве 3:0 и на выезде загнали Барсе 4 сухих мяча. Сейчас в Киеве тоже много молодых. Посмотрим на что они способны.
Юра Вареник
С Мирчей у нас есть все шансы побороться за выход с группы
Юра Вареник
Согласен. Отличные матчи будут в Киеве.
cooperchack
Ну х.. его знает))
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил