Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 01 жовтня 2020, 12:47
5736
3

З асистом Маліновського. Аталанта на Стадіо Олімпіко розгромила Лаціо

Бергамський клуб здобув впевнену перемогу

| Оновлено 01 жовтня 2020, 12:47
5736
3
З асистом Маліновського. Аталанта на Стадіо Олімпіко розгромила Лаціо
twitter.com/officialsslazio

У перенесеному поєдинку 1-го туру чемпіонату Італії «Аталанта» розгромила «Лаціо» з рахунком 4:1. Взяв участь у протистоянні і наш співвітчизник Руслан Маліновський.

Уже в першому таймі бергамаски забили у ворота суперників три голи, і в двох з них взяв участь Маліновський. Спочатку українець в центрі поля розігнав атаку і перевів м'яч до штрафного на Гомеса. Перша подача у Алехандро не пройшла, але потім він навісив на Хатебура, і після скидки Госенс ​​завдав точного удару. Потім захисники «Лаціо» «прогавили» в своїй штрафній того ж Хатебура, який точним ударом замкнув навіс Госенса. І під кінець тайму Маліновський зробив закидання у штрафний, а захисник господарів поля вибив м'яч на Гомеса, який довів рахунок до великого.

На початку другої половини зустрічі «бьянкочелесті», здавалося, сповнені рішучості виправити ситуацію. Марушич з кута воротарського не пробив Спорт'єлло, а Кайседо, який відгукнувся на навісну передачу Мілінковича-Савича, відправив м'яч у ворота. Скоротити рахунок до мінімуму міг Іммобіле, який не реалізував вихід сам на сам із голкіпером. Покарання за марнотратство настало негайно. Маліновський зробив передачу в штрафний на Гомеса, який блискучим ударом вразив верхній кут. В кінці зустрічі українець міг стати автором ще однієї результативної передачі, але удару Муріеля трохи забракло влучності.

«Аталанта», яка в минулому чемпіонаті стала найрезультативнішою командою, в двох матчах нової першості забила вже вісім голів.

Чемпіонат Італії. 1-й тур.

«Лаціо» - «Аталанта» - 1:4

Феліпе Кайседо (57) - Робін Госенс ​​(10), Ханс Хатебур (32), Алехандро Гомес (41, 61)

Адам Марушич (12), Луїс Альберто (26), Лукас Лейва (40), Данило Катальді (70), Акпа Акпро (72), Феліпе Кайседо (75) - Берат Джимсіті (16), Ремо Фройлер (26), Ханс Хатебур (93)

«Лаціо»: Томас Стракоша, Штефан Раду (Баштуш, 58), Франческо Ачербі, Патрісіо Габбарон, Адам Марушич, Луїс Альберто (Гонсало Ескаланте, 70), Лукас Лейва (Данило Катальді, 50), Сергій Мілінкович-Савич (Акпа Акпро 70), Феліпе Кайседо, Мануель Лаццарі, Чіро Іммобіле

«Аталанта»: Марко Спорт'єлло, Хосе Паломіно, Рафаел Толой, Робін Госенс ​​(Хоан Мохіка, 90), Ханс Хатебур, Берат Джимсіті (Крістіан Ромеро, 46), Ремо Фройлер, Маріо Пашалич, Алехандро Гомес (Луїс Мюріель, 82), Руслан Маліновський, Дуван Сапата (Сем Ламмерс, 82)

Арбітр: Фабіо Мареска

«Стадіо Олімпіко» (Рим, Італія)

ЛАЦІО - АТАЛАНТА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мічел оцінив нічийний матч Жирони, в якому українці відзначилися асистами
Футбол | 11 травня 2024, 01:30 0
Мічел оцінив нічийний матч Жирони, в якому українці відзначилися асистами

10 травня «червоно-білі» втратили перемогу в поєдинку 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Явтушенко
Ну и по сути самой игры.
Приятно было наблюдать, как, относительно, легко и непринужденно играет "Аталанта". Полное понимание игроков на поле друг друга, всегда атакующий футбол (даже при счёте 1:4). Прекрасно вписан в этот коллектив Малиновский, который может проявлять с этим подбором игроков всё свои лучшие качества. С одной стороны радуешься игре нашего земляка, с другой - немного печаль одолевает, ведь как раз в сборной мы, увы, не можем применить весь потенциал и силу Малиновского. У нас нету такого форварда, который мог бы взаимодействовать с ним. У Малины передачи разрезные, скрытные, на ход, в свободную зону. Здесь нужен читающий эти передачи быстрый и умный нападающий. Может, Супруга, обретя футбольный опыт, сможет исполнять. А сейчас же ни Яремчук, ни Мораес, как это не прискорбно констатировать, не готовы потянуть уровень передач от Руслана.
Гасперини. Уникальный тренер. По сути, сейчас у Аталанты два равноценных состава, которые могут играть на всех фронтах. Это, на моё мнение, самый сильный на сегодня тренер в плане умения ротации состава, подстрения игроков и схем под соперника, выбора исполнителей на конкретный матч. И ведь в их составе нету звёзд, нету таких вложений как в тех же Интера или Ромы, например.
Весёлым будет этот чемпионат Италии. Осмелюсь предположить, что, наряду с традиционной Англией, серия А в этом году будет не менее интересна. Небольшой спад у Юве (всегда нельзя выигрывать. Хотя на опыте можно добывать чемпионский титул), подтянулся Интер, который имеет состав не хуже туринцев, ну и великолепная Аталанта, которая сейчас на ходу и переживает пик своей игры. Если честно, то не верю пока что в Лацио, Рому и Милан. На длинном пути чемпионата не вижу пока что их конкурентными в плане скудетто.
olexyn
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
you.me.owls from space
На нормальных платформах это дело быстро банят. Но у нас нормальных нет.