Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 30 вересня 2020, 19:53
6861
9

Андрій ПОЛУНІН: «Суркісу пора задуматися про придбання пам'ятника Луческу»

У виході «Динамо» до групового етапу Ліги чемпіонів велика заслуга румунського тренера

| Оновлено 30 вересня 2020, 19:53
6861
9
Андрій ПОЛУНІН: «Суркісу пора задуматися про придбання пам'ятника Луческу»
Денис Руденко, FootBoom. Андрій Полунін

Екс-гравець збірної України Андрій Полунін поділився враженнями про матч-відповідь 4-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Динамо» — «Гент» (3:0) і оцінив шанси киян у груповому раунді найпрестижнішого турніру.

«Були два різних тайми з «Гентом». Мені сподобалося, що динамівці вийшли на поле, викинувши з голови результат першого поєдинку в Бельгії. Діяли зібрано, цілеспрямовано і по ділу домоглися відчутної переваги в рахунку.

Не сподобалося, що після перерви, порахувавши, що путівка до наступного раунду вже нікуди від них не дінеться, різко скинули оберти, почали грати вальяжно, дозволивши «Генту» господарювати у своєму штрафному майданчику. На щастя, цього разу обійшлося, гості не досягли успіху в реалізації гольових моментів, але так діяти не можна, це непрофесійно. Єдиний плюс — всі переконалися, що на воротаря Георгія Бущана можна розраховувати.

Звичайно, у зльоті «Динамо» на міжнародній арені велика заслуга їхнього нового тренера Мірчі Луческу. Він не став тероризувати клубне керівництво вимогами купити нових гравців, зосередившись на роботі з тими, хто вже перебував на контракті і, на відміну від своїх попередників, домігся вагомого результату. А все тому, що румунський фахівець вміє знайти підхід до гравців, для нього не існує авторитетів, свою силу потрібно доводити тільки на футбольному полі. Тому не випадково вчорашнім лідерам «Динамо» не завжди знаходиться місце у стартовому складі. Так що президенту «Динамо» (Ігорю Суркісу — прим. ред.) час задуматися про придбання пам'ятника Луческу, виготовленого на замовлення «Шахтаря», який виявився «гірникам» не потрібен.

Що «світить» динамівцям в груповому турнірі? Багато чого буде залежати від жеребкування, хоча очевидно, що там суперники будуть сильніше за АЗ і «Гент». Перш за все, важливо не тільки посилитися 2-3 новачками, але і зберегти той склад, який здобував путівку. Зокрема, ні в якому разі не можна зараз продавати Владислава Супрягу. В особі Луческу він знайшов свого тренера, з кожним матчем додає. Де гарантія, що в тій же «Болоньї» Владислав заграє? Тут уже зачіпаються інтереси збірної України», — зазначив Полунін.

Оцініть матеріал
(62)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 5
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Анчелотті анонсував кабмек Куртуа і розповів, у якій грі він може зіграти
Футбол | 25 квітня 2024, 13:49 0
Анчелотті анонсував кабмек Куртуа і розповів, у якій грі він може зіграти

Бельгійський воротар може скоро повернутися на поле

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
Не ну реально Луческу авторитет, спокойно и без пантов выполнил задачу
Barsa_che
Луческу показал, что значит хороший тренер. Это пример и для других команд, не надо жалеть денег на тренера, потом все окупится.
Вова Чертрогатый
Зачем заказывать новый? можно у Шахтера купить, там уже готовый есть))
Alex86 1
Ну не знаю насчет памятника прям, все же 15 команда сейчас бельгийская тянет на 77 млн по стоимости игроков, дк на 97, задачу минимум выполнил дедок, но эффект в основном возымело это из-за того что физруки уже всех довели что в команду никто не верил ...
Если уж и ставить памятник так то Реброву в Венгрии, там вся команда как 1 Цыганков по минимуму стоит, а прошли клубы по сильнее, номинально так точно.
Хотя луч конечно молодец, разница уже видна между ним и прошлыми тренерскими цехами.
Ossa8860
Может, Полунин имел ввиду почтенный возраст румына?