Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 30 вересня 2020, 09:57
2386
6

Олександр КАРАВАЄВ: «У другому таймі пішли в авантюру, втрачали м'яч»

Гравець «Динамо» висловився про перемогу над «Гентом» і про вихід до групового раунду Ліги чемпіонів

| Оновлено 30 вересня 2020, 09:57
2386
6
Олександр КАРАВАЄВ: «У другому таймі пішли в авантюру, втрачали м'яч»
ФК Динамо. Олександр Караваєв

Захисник «Динамо» Олександр Караваєв поділився враженнями від перемоги над «Гентом» (3:0) в Лізі чемпіонів.

- Емоції, звісно, позитивні. Ми цього чекали, ми до цього прагнули. Це було одне з наших головних завдань з тих пір, як ми зібралися після невеликої відпустки – на ці два місяці. Добре стартувати в чемпіонаті України та вийти до групового етапу Ліги чемпіонів. Ми виконали це завдання і тепер потрібно далі поетапно слідувати своїм цілям.

- Головний тренер залишився незадоволеним певним авантюризмом, який був присутній у грі команди за рахунку 3:0. Як це можна пояснити?
- Зараз важко щось говорити по гарячих слідах. Звичайно, ми розуміємо, що перший тайм і другий відрізнялися. У першому таймі ми виконали все, що від нас вимагав тренер. Особливо в перші 20 – 30 хвилин, коли ми забили голи, домінували на полі, вели гру. Але потім ми трохи втратили нитки гри. У другому таймі ми також швидко забили гол, могли забити ще. А потім ми почали йти в непотрібну авантюру, втрачати м'ячі. Було якесь непорозуміння. Потрібно це покращувати. Я вважаю, що ми це можемо швидко припинити. Ми побачили, над чим потрібно працювати. Тепер зробимо висновки і в подальших іграх не будемо припускатися цих помилок.

- Мірча Луческу показав мудрість при підборі складу. Ми побачили, мабуть, оптимальний варіант захисної лінії на сьогоднішній день...
- Це досвід тренера. 50 років тренерської кар'єри – не знаю, у кого на рахунку більше або стільки ж. Він нам говорить: «Я бачив багато. Ви, головне, мене слухайте, я вам хочу допомогти прогресувати, досягати результатів прямо тут і зараз. Якщо ви мене будете слухати, я вам постараюся якомога більше передати всього». І як ми бачимо, якщо ми виконуємо те, що від нас вимагає тренер, то у нас це виходить і приносить результат. Ми будемо тільки покращувати те, що від нас вимагають, робити поменше помилок і побільше позитивних дій у нашій грі.

- Георгій Бущан продемонстрував сьогодні наднадійність. Наскільки це допомогло лінії оборони і всій команді в матчі?
- Завжди, коли кожен гравець відрізняється позитивними діями, і коли всі один одному допомагають якщо хтось помиляється, це робить команду згуртованою, впевненою, і наступні дії даються краще і краще. Коли ми діємо як одна команда, знаємо, що робимо на полі, то у нас все виходить. Ця впевненість передається від гравця до гравця.

- Попереду в Лізі чемпіонів ще більш складні суперники. На що здатна ваша команда?
- Ми розуміємо, ми до цього прагнули, для цього і виходили до групи. Сподіваємося на найкраще. Упевнений, що ми будемо тільки покращувати нашу гру, і у нас попереду будуть великі перемоги і прогрес.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
erty
во втором тайме после 3-0,и замен,команда начала играть в другой футбол,-ваша старая болезнь ,когда 3-0 и можно остановиться,осталась,вывод-надо вылечиваться и доктор Луческу примет меры!
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Mac_Gyver
Караваев под конец матча банально набегался. Его надо менять в середине второго тайма.
anachar
Зачем выходили на поле Вербич и Цыганков? Оба не в дугу. С их выходом игра рухнула!
bullyUA
Бущан, конечно красава. Великолепная реакция. Но работать есть над чем. Отбивать мячи надо не перед собой а в сторону или на угловой. Это у вратарей должно быть на уровне условного рефлекса.
Newvlad
Замены ослабили коллективную игру. Вербич терял мяч, а Цыганков был призраком. Хорошо хоть, что из этих двоих никто в очередной раз не поломался.