Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 30 вересня 2020, 04:36
5687
0

ФРАНКОВ: «Створені Гентом моменти – це такий дзвіночок на майбутнє»

Футбольний журналіст прокоментував перемогу «Динамо» в кваліфікації ЛЧ

| Оновлено 30 вересня 2020, 04:36
5687
0
ФРАНКОВ: «Створені Гентом моменти – це такий дзвіночок на майбутнє»
УЄФА

Футбольний журналіст Артем Франков прокоментував перемогу київського «Динамо» над «Гентом» (3:0) в матчі-відповіді 4-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів:

«Кількість моментів, створених і нереалізованих «Гентом» – такий дзвіночок на майбутнє. Щоб нам ці відверто фарсові і фартові моменти потім боком не повилазили! 10 сейвів Бущана – і майже всі після ударів в упор. Ніколи такого не бачив і не хочу бачити – тому що може дуже погано скінчитися. Слухайте, я знаю, що таке грати по рахунку, але ця гра виглядає інакше, їй-богу!

Гаразд, давайте про хороше. Вітаю всіх з першим за 8 років проходженням Динамо кваліфікації Ліги чемпіонів! Виявляється, можна, виявляється, навіть потрібно, особливо якщо досвідчений і успішний тренер розуміє, що робить і які у нього суперники. Я далекий від дифірамбів і вихвалянь за мотивами такої гри, але це вже у нас планочка вимог вгору поїхала – ось хто влітку вірив в групу Ліги чемпіонів? Не потрібно мені зізнаватися – собі зізнайтеся, там напевно й опитування були.

Так що, Мірча Луческу, низький уклін і велике дякую. Але не зупинятися, ні в якому разі не зупинятися! Тягніть нас наверх – за вуха, за ніс, за руки, та хоч за яйця, аби в правильну сторону! Я знаю – будуть невдачі, але зроблю все залежне від себе, щоб і команда, і вболівальники сприймала їх як уроки, але не як катастрофи і «все пропало».

Вірю – перемог і позитиву буде більше, вірю – ця команда здатна докласти до результату ще й вражаючу гру, вірю – у нас, може, ще не склався, але складається розумний і дисциплінований колектив однодумців, що на золу проникає горезвісної психологією переможців! Тільки вперед! Тим більше тепер такі хлопці дивляться за тим, що відбувається, зі стін Олімпійського».

Оцініть матеріал
(43)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.