Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 30 вересня 2020, 09:18
4887
2

Боруссія Дортмунд – Баварія. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Німеччини

Команда Ханса-Дітера Фліка спробує виграти другий трофей за останні сім днів

| Оновлено 30 вересня 2020, 09:18
4887
2
Боруссія Дортмунд – Баварія. Прогноз і анонс на матч Суперкубка Німеччини
ФК Баварія Мюнхен

У середу, 30 вересня, в Мюнхені на стадіоні «Альянц Арена» відбудеться матч за Суперкубок Німеччини, в якому виставковий трофей розіграють «Баварія» і «Боруссія Дортмунд».

«Баварія» просто ідеально виступила в минулому сезоні. Спочатку мюнхенський клуб восьмий раз поспіль став чемпіоном Німеччини, випередивши «Боруссію» на 13 очок. Потім в фіналі національного Кубка команда Ханса-Дітера Фліка обіграла леверкузенський «Байєр» (4:2). А в серпні «Баварії» не було рівних в Лізі чемпіонів.

Мабуть, найбільше всім запам'ятався матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «Баварія» принизила «Барселону», забивши каталонцям 8 м'ячів і пропустивши при цьому лише два. У фіналі найпрестижнішого клубного турніру мюнхенці розібралися з французьким ПСЖ (1:0) і оформили золотий хет-трик. Але на цьому успіхи команди Фліка не закінчилися. Менше тижня тому, 24 вересня, «Баварія» помірялася силами з іспанською «Севільєю» в поєдинку за Суперкубок УЄФА, в овертаймах дотиснула суперника і в підсумку перемогла з рахунком 2:1.

Таким чином, Флік може виграти вже п'ятий трофей біля керма «Баварії», яку очолює менше року. Вражає, чи не так? Але в другому турі нового сезону Бундесліги мюнхенський клуб несподівано на виїзді розгромно програв «Хоффенхайму» (1:4), перервавши рекордну 23-матчеву переможну серію. Але навряд чи цей результат варто розглядати всерйоз, адже матч чемпіонату був між двома більш важливими поєдинками.

А ось дортмундська «Боруссія» в минулому сезоні, набравши 69 очок, вдруге поспіль стала віце-чемпіоном Німеччини. До карантину «джмелі» непогано йшли і навіть претендували на чемпіонський титул, проте після поновлення почали втрачати очки і в підсумку виявилися ближче до бронзових нагород, ніж до першого місця.

У Лізі чемпіонів команда Люсьєна Фавра дійшла до 1/8 фіналу, поки не програла французькому ПСЖ за підсумками двох зустрічей. Зовсім провально склався для «Боруссії» минулий розіграш Кубка Німеччини. «Джмелі» припинили боротьбу за трофей вже в 1/8 фіналу, бо програли в Бремені «Вердеру».

Новий сезон чемпіонату Німеччини дортмундці почали з упевненої перемоги над «Боруссією» з Менхенгладбаха (3:0), але вже в другому турі програли в гостях «Ауґсбурґу» (0:2).

Букмекери впевнені, що «Баварія» завоює черговий трофей, на перемогу мюнхенців за підсумками основного часу можна поставити за 1,5. Якщо ж ви вірите, що «Боруссії» вдасться створити сенсацію, то ставте на Дортмунд і в разі успіху збільшуйте банк в шість разів.

«Боруссія Дортмунд»: Бюркі – Хумельс, Аканжі, Джан, Геррейро, Дилейні, Брандт, Піщек, Санчо, Ройс, Холанд.

«Баварія»: Нойєр – Боатенг, Алаба, Девіс, Павар, Горецка, Кімміх, Сане, Коман, Мюллер, Левандовскі.

 
  • 6.00
  • 4.33
  • 1.50
Зробити ставку
 
  • 5.9
  • 4.32
  • 1.55
Зробити ставку
 
  • 6.00
  • 4.31
  • 1.5
Зробити ставку

30 вересня, середа

«Боруссія Дортмунд» – «Баварія»
Мюнхен. Стадіон «Альянц Арена». 21:30
БОРУССІЯ ДОРТМУНД — БАВАРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ
ТБ-трансляція на відеосервісі Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
euro2012_za_2012euro
В 2010 году награды «Золотой мяч» и «Игрок года ФИФА» были объединены в «Золотой мяч ФИФА». Первым обладателем такого приза стал Лионель Месси. В сентябре 2016 года ФИФА прекратил партнёрство с France Football по «Золотому мячу». С этого момента награда вновь называется «Золотой мяч» и вручается журналом France Football.
///)
Неужели УЕФА не может провести голосование по удалёнке. И изготовить приз хотя бы с названием «Золотой мяч УЕФА-2020» или с названием «Лучший футболист года УЕФА-2020». Уверен, что Первым обладателем такого приза стал бы Левандовски.
euro2012_za_2012euro
Пятый трофей за год это хорошо.
Жаль не будет победы в Клубном чемпионате мира по футболу 2020 — футбольный турнир, который скорее всего НЕ ПРОЙДЕТ в декабре 2020 года в Катаре.
И вообще не пройдет. Участников нет.