Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 29 вересня 2020, 08:20
2709
0

Максим КАЛІНІЧЕНКО: «Команда Луческу виглядає як очевидний фаворит»

Спеціаліст – про майбутній матч-відповідь з «Гентом»

| Оновлено 29 вересня 2020, 08:20
2709
0
Максим КАЛІНІЧЕНКО: «Команда Луческу виглядає як очевидний фаворит»
Twitter. Максим Калініченко

Колишній півзахисник збірної України Максим Калініченко зробив прогноз на матч-відповідь плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів «Гент» – «Динамо Київ». У першій грі «Динамо» перемогло з рахунком 2:1.

«Гент» зараз, думаю, знаходиться в якомусь моральному занепаді. Команда після програшу «Динамо» також поступилася в чемпіонаті «Левену». Тоді «Гент» постарався викластися, але все одно програв - 2:3. Так що висока ймовірність того, що битися з киянами цей клуб буде відчайдушно. «Динамо» ж продовжило перемагати після успіху в матчі з «Гентом». Воно винесло в чемпіонаті України «Минай» з рахунком 4:0. Команда Луческу зараз, звичайно, виглядає як очевидний фаворит у матчі з «Гентом».

Але це друга гра. Тут, як то кажуть, все або нічого. «Гент» може видати хороший матч. Напевно бельгійці будуть набагато активніше грати в атаці, ніж в першому матчі. «Динамо», на мою думку, відсиджуватися в обороні теж не стане. Воно веде в загальному рахунку, але від цього не стане менш активним. Я вважаю, що в цій грі буде багато голів. Напевно команди будуть штурмом брати ворота один одного. А якщо хтось пропустить, то він буде ще завзятіше намагатимуться зрівняти і вийти вперед. Моя ставка - тотал більше 2,5 голів у цій грі», - сказав Калініченко.

Зустріч у відповідь відбудеться 29 вересня в Києві, початок о 22:00. Переможець двоматчевого протистояння завоює путівку до групового етапу Ліги чемпіонів.

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.