Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 29 вересня 2020, 01:32
2285
0

Еліна СВІТОЛІНА: «Страсбург? Мені була необхідна ігрова практика»

Українська тенісистка - про старт на Ролан Гаррос

| Оновлено 29 вересня 2020, 01:32
2285
0
Еліна СВІТОЛІНА: «Страсбург? Мені була необхідна ігрова практика»
Jimmie48 Photography. Еліна Світоліна

Сьогодні Еліна Світоліна у першому раунді Ролан Гаррос в двох сетах обіграла Варвару Грачову. Українка поділилася враженнями від старту на Відкритому чемпіонаті Франції:

«Вперше за багато років я зіграла турнір WTA напередодні Великого Шолома. Зазвичай, я не граю на змаганнях перед мейджорами. У Страсбурзі у мене були хороші матчі, вони однозначно дали мені впевненість у своїх силах, що я можу добре грати, краще рухатися.

У Римі я провела всього кілька ігор. Так що я хотіла поліпшити свою гру на ґрунті саме в матчах, тому що до цього я півтора місяці тренувалася. Мені була необхідна ігрова практика. У підсумку цей тиждень в Страсбурзі була для мене дуже позитивним.

Умови тут і в Страсбурзі, якщо брати два останніх два матчі проти Соболенко і Рибакіної, - практично однакові, просто різні корти. Перед цим, звичайно, була велика різниця, тому що було набагато спекотніше, м'ячі швидше відскакували і були швидшими в польоті.

Я не згодна з тим, що нові м'ячі «Wilson» погані. Якщо чесно, у мене склалася інша думка. Ці м'ячі досить хороші. Коли ми грали м'ячами «Babolat», було ще гірше, ще важче. Особливо я це відчула, коли грала з Сереною Вільямс на Ролан Гаррос, коли через негоду чотири дні чекала на наш матч... М'яч тоді був просто неймовірного розміру, неможливо було навіть пару раз перебити його, треба було бити тільки з усієї сили, але і до хафкорта він не долітав.

М'ячами «Wilson» ми тренувалися півтора місяці, погода була дуже спекотна і м'ячі летіли дуже пристойно. Я вважаю, що справа саме в погодних умовах і самому покритті, адже ми ніколи не грали тут у такий холодний період.

Що стосується мого наступного матчу, то я знаю, що Рената Сарасуа мексиканка, що вона кваліфайєр. Знаю, що вона невеликого зросту, тому що бачила її в роздягальні. Подивлюсь трохи відео, як вона грає. Останнім часом я зустрічаюся з тенісистками, які тільки з'явилися в Турі, Грачова, Рибакіна, тому потрібно трохи по-іншому готуватися до таких матчів».

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.