Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 29 вересня 2020, 01:36
2224
3

Катаріна ЗАВАЦЬКА: «Суддя збив мене з ритму»

Українська тенісистка - про поразку від Кікі Бертенс

| Оновлено 29 вересня 2020, 01:36
2224
3
Катаріна ЗАВАЦЬКА: «Суддя збив мене з ритму»
WTA. Катаріна Завацька

Сьогодні Катаріна Завацька в першому раунді Ролан Гаррос в трьох сетах програла Кікі Бертенс. Українка поділилася враженнями від матчу з п'ятою сіяною:

«Дуже складний матч, насправді. Думаю, що я добре виступила як для першого кола Ролан Гаррос на цьому корті і без розминки, з такими непростими умовами для гри. Я дуже добре відіграла перший сет, в другому була боротьба.

Трошки мене збив зі свого ритму суддя: там було неправильне рішення по м'ячу, дійсно, був аут при 1:1. Якби рішення було вірним, можливо, не так би все обернулося. Я вже була трошки в емоціях і не зуміла впоратися з ними правильно.

Я начебто і забула, що сталося, але все одно думала про те, як можна було на грунті показати не той слід. Від цього я дуже злилася, але намагалася продовжувати грати. Бертенс теж почала брати ініціативу в свої руки, перестала помилятися, а я, можливо, стала коротше грати, ніж в першому сеті.

Мені було дуже комфортно, я скористалася тим, що почала матч дуже добре. У мене не стовідсоткова впевненість в собі зараз, тому що я не так багато матчів виграла останнім часом. Тому я намагалася себе завести, щоб добре почати поєдинок. Я теж скаржилася на умови, що мені холодно, руки холодні, ракетка дерев'яна, немає відчуття м'яча. Я це все забула і мені дійсно підійшли ці умови.

Мої укорочені м'ячі дуже добре зупинялася на мокрому грунті. На самі м'ячі (турнір перейшов в цьому році з м'ячів «Babolat» на «Wilson») я не сильно звертала увагу, тому що, якби думала ще й про це, навряд чи б могла якось підняти свою впевненість. Вони дійсно важкі, тим більше, коли і корти важкі. Трохи важко, але мені було все одно, мені здається».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболісти Карпат уже думають, що вони стали великими»
Футбол | 19 квітня 2024, 16:19 4
Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболісти Карпат уже думають, що вони стали великими»

Головний тренер львівської команди – про поразку від «Інгульця»

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 39
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
сергей богданов
Судья реально козлина! Такие моменты девушек могут надломить
A.V.
Він не один раз помилявся, а, свідомо, декілька разів присуджував на користь Каки. Забував навіть рахунок міняти, коли програвала очки його грошова симпатія. Зламав гру бидляка. Хоча варто відзначити, що і сама Бертенс сильно додала з 2-го сету.
Александр Науменко
Аут в два мяча.