Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 29 вересня 2020, 01:38
2036
1

Кікі БЕРТЕНС: «Мене вразила гра Завацької»

Голландка високо оцінила рівень Катаріни Завацької

| Оновлено 29 вересня 2020, 01:38
2036
1
Кікі БЕРТЕНС: «Мене вразила гра Завацької»
WTA. Кікі Бертенс

Сьогодні Катаріна Завацька в першому раунді Ролан Гаррос в трьох сетах програла Кікі Бертенс. Восьма ракетка світу поділилася враженнями від матчу:

«Це був дуже складний матч. Я почала не дуже добре, а вона, навпаки, відмінно грала. Я повинна була знайти свій ритм, почати рухатися. Але в другому і третьому сеті я почала пересуватися краще, мені стало легше грати. Чим довше тривав матч, тим я краще грала. Цей матч показав мені, що у мене виходить робити, а що ні.

Я дуже поспішала з самого початку матчу, намагалася швидше закінчувати розіграші. Як виявилося, в таких умовах це було зробити неможливо. Мені довелося бути трохи терплячішою.

Мене вразила гра у виконанні Завацької. Я ніколи вживу не бачила її матчі, тільки трохи в інтернеті. Мені сподобалося, як вона провела перший сет. Досить впевнено, вона відмінно рухалася. З такою грою вона просто не могла упустити перший сет. Вона влучала в усі лінії».

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andy Chak
Плюси тільки по першому сету, а враховуючи скільки голландка програла сетів у трьохсетових матчах, це ні про що. Катаріна молодець звичайно, але працювати і працювати ще треба море років щоб перемагати таких як Кікі.