Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 29 вересня 2020, 01:41
3712
3

Анастасія МЕРКУШИНА: «На відборі буде просто м'ясорубка»

Українська біатлоністка - про майбутній сезон

| Оновлено 29 вересня 2020, 01:41
3712
3
Анастасія МЕРКУШИНА: «На відборі буде просто м'ясорубка»
biathlon.com.ua. Анастасія Меркушина

Анастасія Меркушина заявила, що розуміє, що через відсутність інших змагань крім Кубка світу в грудні відбір в цьому році буде дуже важкий:

«Так, на відборі буде просто м'ясорубка. Але, скажімо так, давайте не будемо забувати, що основний старт сезону - це чемпіонат світу. І чесно кажучи, на мій погляд, було б нерозумно зараз виходити і бути в супер-формі на перших етапах, а потім недотягнути до чемпіонату світу. Все-таки комерція залишається комерцією, а всі привілеї ти отримуєш саме на чемпіонаті світу.

Звичайно, буде прикро, якщо мене, як в минулому році, будуть випихати зі складу тільки за те, що я десь не так стрельнула, або не те зробила. Я сподіваюся на здоровий глузд, і розуміння того, що є основний старт, а є другорядні.

Шкода, що не буде Кубка IBU, тому що я вважаю, що було б досить чесно таким людям як я, як Даша Блашко, всім тим, хто в минулому році був нестабільний, починати сезон саме там, і таким чином доводити своє місце в команді .

Зрозуміло, буде простіше, що на Кубку світу весь час буде запасна людина, і нас буде шестеро. Тобто навіть якщо ти десь помилився або погано виступив, ти не вилітаєш із команди. Ну, в загальному подивимося, як складеться сезон. Сподіваюся, більше не буде ніяких образ і інцидентів.

В кінцевому підсумку, ми боремося за країну, і неважливо, хто буде на вершині протоколу, всі ж чекають медалей. Тому потрібно дивитися не хто конкретно поїде, або хто з ким готувався, головне, щоб у фінішному протоколі вгорі був прапор України».

Раніше повідомлялося про те, що Меркушина не поїде на закордонний збір з національною командою.

Олег Дідух Джерело: XSport
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

МУДРИК: «Я не реалізовую увесь свій потенціал із певних причин»
Футбол | 05 травня 2024, 12:05 17
МУДРИК: «Я не реалізовую увесь свій потенціал із певних причин»

Український вінгер «Челсі» розуміє, що може грати значно краще та ефективніше

Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони
Футбол | 04 травня 2024, 21:01 0
Довбик вписав своє ім'я в історію Жирони завдяки голу у ворота Барселони

Артем відзначився у очному матчі команд на 4-й хвилині поєдинку

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Доброгорский Юрий
Как обычно. Вначале сезона: "для чего форсировать подготовку, все силы на ЧМ". Придет время ЧМ - "сорри, травмы, устали, еще что-то не так"...
Я не експерт а просто болельщик, но мое мнение лучше взять несколько наград на этапах кубка мира чем ничего не взать с надеждой на ЧМ в котором тоже ничего не взять....
Также хочу заметить что лидеры мирового биатлона показывают отменные результаты тоже не форсируя физ форму с самого начала. Они на ЧМ будут все равно на пике и выше на 3 головы...
Лучше сеница в руках...
tima fialko
Дивно,у Меркушиної провалів менше ніж у інших,а в естафетах вона чи не краща.Молодих треба залучати в збірну,але повинна бути справедливість.