Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 27 вересня 2020, 01:02
543
0

Домінік Рейєс – Ян Блахович. Прогноз і анонс на бій

Спів-головний бій турніру UFC 253

| Оновлено 27 вересня 2020, 01:02
543
0
Домінік Рейєс – Ян Блахович. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

В ніч з 26 на 27 вересня «Бійцівський острів», що в Абу-Дабі (ОАЕ), прийме турнір з оплатою за перегляд UFC 253. Вся ставка на PPV-продажі зроблена матчмейкерами на два титульні бої. У мейн івенті непереможений чемпіон у середній вазі Ісраель Адесанья прийме виклик такого ж непереможеного претендента Паулу Кости. Але ко-мейн івент, у якому визначиться новий король напівважкої ваги, інтригує не менше. Та й деякі з решти поєдинків шоу можуть стати приємним сюрпризом в плані інтриги і драми.

Після того, як Джон Джонс нагострив лижі у важкий дивізіон, а його пояс у напівважкій вазі минулого місяця став вакантним, в UFC забронювали бій за вакантний титул між 1-м і 3-м номерами рейтингу - Рейєсом і Блаховичем відповідно.

Рейєс отримав другий поспіль тайтл-шот. У лютому на UFC 247 він зазнав першої поразки в кар'єрі, програвши чемпіону Джону Джонсу одноголосним рішенням суддів. Однак знайшлося безліч людей, які сприйняли це, як грабіж претендента. До того, як пробратися до титульного бою, Рейєс в UFC перемагав таких сильних хлопців, як Джаред Каннон, Овінс Сен-Пре, Волкан Оздемір і Кріс Вайдман.

Екс-чемпіон KSW Блахович гідний титульної сутички, вигравши в октагоні 7 з 8 останніх поєдинків. Після того, як він на початку 2019 програв нокаутом Тіагу Сантосу, поляк видав серію з трьох перемог, нокаутувавши Люка Рокхолда і Корі Андерсона, і за суддівськими записками пройшовши Роналду «Жакаре» Соузу.

Прогноз на бій

Рейєс має хороші борцівські навички, однак відмінно виглядає в стійці і вважає за краще вести бій саме на ногах. Борцівський бекграунд допомагає йому справлятися з тейкдаун-спробами опонентів, що відкриває більше можливостей його нокаутуючій майстерності - 7 з 12 перемог Рейєс здобув нокаутом, 3 з них в UFC.

Блахович також прекрасно орієнтується на землі, будучи небезпечним грепплером, але в останніх боях він робить ставку на свої ударні навички.

Вважаємо, що Рейєс нав'яже супернику свою гру, уникаючи партеру і клінчів, і розбиваючи Блаховича з дистанції. У Рейєса є хороші шанси завершити бій достроково, враховуючи його панчерську міць і той факт, що підборіддя вже підводило поляка.

Перемога Рейєса нокаутом у 3-му раунді

 

Основний кард

Ісраель Адесанья – Паулу Коста

Домінік Рейєс – Ян Блахович

Кай Кара-Франс – Брендон Ройвел

Кетлен Вієйра – Сиджара Юбенкс

Хаким Даводу – Зубайра Тухугов

Попередній кард

Бред Рідделл – Алекс да Сілва

Дієго Санчес – Джейк Меттьюз

Шейн Янг – Людовіт Кляйн

Вільям Найт – Алекса Камур

Ранній попередній кард

Джефф Х’юз – Хуан Еспіно

Хадіс Ібрагімов – Данило Маркес

 
  • 1.36
  • 51
  • 3.09
Сделать ставку
 
  • 1.39
  • 3.20
Сделать ставку
 
  • 1.38
  • 3.21
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.