Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2799
0

Олександрія – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дебютний матч Ігора Йовічевича на чолі дніпрян

Олександрія – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

В суботу, 26 вересня, відбудеться матч 4-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Олександрія» прийматиме «Дніпро-1». Для гостей цей матч матиме особливий підтекст, адже на чолі дніпрян дебютує новий головний тренер Ігор Йовічевич.

За результатами трьох попередніх турів обидві команди невдало розпочали чемпіонат: «городяни» зуміли набрати лише три очки та займають дев’яту сходинку турнірної таблиці. У «Дніпра-1» результати ще гірші – один заліковий бал та одинадцяте місце. Враховуючи комплектацію команд, майстерність виконавців та завдання, які ставлять керівники клубів перед тренерським штабом, такий старт, м’яко кажучи, виявився провальним. 

Господарі поля вже в двох поєдинках поспіль не можуть забити бодай один гол. Якщо в першому турі команда Володимира Шарана показала яскравий атакувальний футбол і переграла «Маріуполь» з рахунком 4:1, то в наступних матчах зазнала двох поспіль «сухих» поразок. В гостьовій зустрічі проти дебютанта ліги «Миная» поступилася 0:1, а в домашньому поєдинку проти «Ворскли» Юрія Максимова програла 0:2.

Вочевидь, «злагоджений механізм» команди Володимира Шарана дав збій, і тренерському штабу необхідно терміново шукати причини цих поразок. Адже в міжсезоння команда практично повністю зберегла минулорічний склад, а з новачків «Олександрію» поповнив лише один гравець – фланговий півзахисник Вадим Янчак, тому про незіграність команди не може бути й мови. Гра проти «Дніпра-1» в цьому плані покаже, чи були зроблені висновки з минулих невдач, та чи були ці поразки випадковими.

До «Дніпра-1» буде прикута особлива увага уболівальників і фахівців. Це й не дивно, адже до українського футболу повернувся Ігор Йовічевич, добре відомий по роботі з «Карпатами». Хорватський фахівець гарно зарекомендував себе вмінням працювати з молоддю та розкривати нові таланти. Однак першочергове завдання, яке ставить керівництво клубу перед новим тренерським штабом «Дніпра-1» - це потрапляння в єврокубки за підсумками сезону. Відсутність результату в трьох перших турах психологічно тисне на гравців, тому Йовічевичу необхідно налаштувати на переможний лад гравців в найближчих матчах, щоб відштовхнутись від дна турнірної таблиці.

Історія протистоянь між командами нараховує лише два поєдинки, які були зіграні в минулому сезоні. Тут перевага за «Олександрією» - вона двічі святкувала перемогу, а різниця забитих-пропущених м’ячів складає 4:1. 

У складі «Дніпра-1» гру пропускає Ігор Когут – він заробив вилучення ще в другому турі проти «Олімпіка». Команда Шарана не має дискваліфікованих виконавців, але під питанням участь капітана Кирила Ковальця та оборонця Гліба Бухала.

В суботу на нас чекає один з найцікавіших матчів туру, обидві команди влаштує лише перемога. Фаворитом зустрічі є «Олександрія», проте цілком ймовірно, що гра не виявить переможця.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Паньків – Мірошниченко, Бабогло, Дубра, Пашаєв, Гречишкін, Банада, Третьяков, Лучкевич, Грицук, Сітало.

«Дніпро-1»: Сарнавський – Адамюк, Дуглас, Сваток, Дубінчак, Ді Франко, Кравченко, Цуріков, Тейлор, Хобленко, Довбик.

 
  • 1.87
  • 3.60
  • 4.24
Зробити ставку
 
  • 1.87
  • 3.60
  • 4.24
Зробити ставку
 
  • 1.87
  • 3.60
  • 4.24
Зробити ставку

26 вересня, субота

«Олександрія» – «Дніпро-1»
Олександрія. Стадіон «Ніка». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛЕКСАНДРІЯ — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 0
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.