Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ролан Гаррос
| Оновлено 24 вересня 2020, 19:58
4378
3

Марта КОСТЮК: «Погано відчувала м'яч і корт, зіграла жахливо»

Українська тенісистка прокоментувала вихід у фінал кваліфікації

| Оновлено 24 вересня 2020, 19:58
4378
3
Марта КОСТЮК: «Погано відчувала м'яч і корт, зіграла жахливо»
wtatennis.com

У четвер українська тенісистка Марта Костюк вийшла до фіналу кваліфікації Ролан Гаррос, обігравши Лауру Йоану Пар в двох сетах.

«Гра була не дуже легка. Сьогодні був дуже дивний, досить сильний вітер. Пар грає цікаво, мені потрібен був час, щоб звикнути. На початку я намагалася домінувати, але зробила багато помилок, почала нервувати, десь ноги не дійшли. Тому я стала грати пасивно. Обидва брейки, які виконала суперниця, вона зробила "під нуль". У цих геймах у мене не було шансів, вона зіграла нереально ці два гейми, відіграла їх чітко, без помилок, десь забила, десь я погано подала. Спад у другій партії - це був момент, коли все зійшлося разом: і моя якась помилка, і її хороша гра. Думаю, що в цілому я граю краще, ніж вона, тому і вийшло виграти».

«Насправді, матч в моїй голові був супер рівний. Взагалі я сьогодні погано почувала і м'яч, і корт, і грала, можна сказати, жахливо. В якийсь момент просто потрібно було сказати собі, що треба справлятися з цими обставинами. І я спробувала взяти все хороше, що я можу зробити сьогодні, і з цим грати. Сподіваюся, що завтра буде краще».

«Наступна суперниця Курумі Нара? Не знаю, як вона грає, потрібно буде зайнятися цим питанням. Це буде цікавий матч, тому що це фінал кваліфікації. Але я намагаюся до нього ставитися, як просто до ще одного матчу. Я дуже налаштована виграти завтра і не замислюватися про те, що мені може знадобитися слот «лакі-лузера», - сказала Костюк.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
relax-1984
Вообще мне нравится её настрой и анализ...
Александр Петухов
Может и Марте нужно попробовать в перерывах читать записочки?