Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 24 вересня 2020, 01:17
2367
0

Мотор програв і другий матч Ліги чемпіонів. Тепер - Ольборгу

В гостях запорізька команда нічого не змогла протиставити данцям

| Оновлено 24 вересня 2020, 01:17
2367
0
Мотор програв і другий матч Ліги чемпіонів. Тепер - Ольборгу
aalborghaandbold.dk

Виступ в нинішній Лізі чемпіонів ЄГФ поки що невдало складається для українського «Мотора». Запорізька команда програла і другий матч в групі В. Тепер вона не змогла переграти данський «Ольборг» в гостях.

Слід зазначити, що клуби вже перетиналися в груповому раунді Ліги чемпіонів. У сезоні-2014/15 вони обмінялися гостьовими перемогами. «Мотор» був сильнішим в Данії (36:30), а «Ольборг» переміг в Запоріжжі (28:25). Однак з тих пір багато води утекло. І об'єктивно данці на даний момент сильніші за українську команду, що і підтвердила очна зустріч.

Хоча розпочався матч для запорожців на Jutlander Bank Arena - краще не придумаєш. Команди довго не могли відкрити рахунок, а потім господарі залишилися в меншості. Їхню атаку перервав білоруський голкіпер нашої команди Іван Мороз. Він зловив м'яч і від своїх воріт послав м'яч через весь майданчик в порожні ворота данців. Тут же Бохан подвоїв перевагу - 2:0.

Але до 11-й хвилині все стало на свої місця. «Ольборг», якщо можна так сказати, впорався зі стартовим хвилюванням (хоча звідки воно у настільки досвідчених і майстровитих гравців?). І спершу зрівняв рахунок, а потім почав нарощувати перевагу. Результат першого тайму -17:13 на користь господарів - говорить сам за себе. При цьому двічі вони влучили в каркас воріт «Мотора» (у нас також було влучення в штангу).

Після перерви картина не змінилася. Данці йшли вперед і поступово збільшували відрив. Особливо їм вдавалися флангові атаки, які раз по раз завершувалися влучними кидками з гострого кута. Як підсумок - до «+4» в першому таймі додалося «+5» у другому.

В результаті «Ольборг» переміг з рахунком 38:29. Що цікаво, данці завдали саме на 9 точних кидків більше, ніж гравці «Мотора» - 49 проти 40.

З «світлих плям» на тлі програшу можна відзначити 20-річного Тараса Міноцького. Він з'явився на майданчику вже в кінці гри, але показав 100-відсоткову реалізацію - 3 точні кидки з трьох. Правда, під завісу матчу заробив двохвилинний штраф. З «темних» - 3 двохвилинних вилучення і червону картку Дмитра Тютюнника.

Отже, 29:38, але на цьому ще нічого не втрачено. Так, «Мотор» опустився на останнє, 8-е місце в турнірній таблиці. Але попереду ще багато ігор. Найближча - вже 30 вересня, коли до Запоріжжя приїде угорський «Веспрем». «Ольборг», що вийшов на перше місце в групі В, цього ж дня зіграє в гостях проти хорватського «Загреба».

Ліга чемпіонів ЄГФ. Група В. 2-й тур.

«Ольборг» - «Мотор» - 38:29

«Ольборг»: Аггефорс, Гаді - Крістіансен, Меллгард-Йенсен, Антонсен, Якобсен, Юл-Лассен, Андреас Йенсен, Бартхольд, Клар, Санделл, Магнус Йенсен, Крістенсен, Самуельсон, Маркер, Клові.
«Мотор»: Мороз, Вьюник - Пуховський, Гурковський, Малашінскас, Моліна, Денисов, Козакевич, Кубатко, Донцов, Орбович, Тютюнник, Касай, Бохан, Горіга, Міноцький.

Jutlander Bank Arena (Ольборг, Данія).

Арбітри: Радойко Бркіч, Андрій Юсуфходжіч (обидва - Австрія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Клуб НХЛ переїхав до Юти. Що трапилося і які перспективи нової команди
Хокей | 24 квітня 2024, 15:25 13
Клуб НХЛ переїхав до Юти. Що трапилося і які перспективи нової команди

Арізона Койотіс на цей момент припинила існування

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 14
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.