Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
| Оновлено 23 вересня 2020, 15:29
11724
5

ФРАНКОВ: «Ярмоленко підвісив питання – так він не потрібен Вест Хему?»

Журналіст висловився про яскравому матчі вінгера «Вест Хема»

| Оновлено 23 вересня 2020, 15:29
11724
5
ФРАНКОВ: «Ярмоленко підвісив питання – так він не потрібен Вест Хему?»
Sport.ua. Артем Франков

Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков прокоментував перемогу «Вест Хема» над «Халлом» (5:1) в Кубку ліги. У цій грі українець Андрій Ярмоленко забив 2 м'ячі і віддав 2 гольові передачі.

«Вчора в Кубку ліги з «Халлом» Ярмола видав 2+2 і непогано так підвісив питання - так він не потрібен своєму клубу, як нібито вважав влітку Девід Мойес? З Мойесом своя і, на жаль, типова у наші часи історія. За 70 хвилин до гри (!) з'ясувалося, що у нього і двох гравців «Вест Хема», Каллена і Діопа, позитивні ПЛР-тексти. Клуб був в шоці, але все перекрутили і винесли «тигрів» 5:1. Характерно, що гості відмовилися тестуватися навіть за рахунок «молотків».

Проблема з грошима встає перед клубами нижчих англійських дивізіонів все страшніше, тим більше, тільки що уряд прийняв рішення - повернення глядачів на трибуни знову відкладається на невизначений термін (привіт ковід-оптимістам!). Кажуть про нову потужну урядову програму підтримку восьми видів спорту, де фінансова чорна діра найбільш очевидна - влітку вже виділили півтора мільярда фунтів, ось вони в цю діру і впали без сліду... А як там у нас, не чули?», - написав Франков у Telegram.

Оцініть матеріал
(98)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
А смисл у нас виділяти кошти на підтримку спорту під час СOVID-19? Навіщо такі складні схеми для дерибану, якщо це можна зробити значно простіше та між меншою кількістю людей? Ці ж кошти у нас і так не дійдуть до тих кому це дійсно потрібно - тобто до кулубів чи спортсменів, а усі без винятку "осядуть" у кишенях чинуш...
umnuy2
Дурачок,у нас зрители вообще не влияют на доходы.
Народ не ходит на чемп и еле еле на еврокубки
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил