Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 вересня 2020, 17:28
7028
5

Олег ВЕНГЛИНСЬКИЙ: «Десна віддала Філіппова в заштатну команду»

Чернігівський клуб вже почав буксувати, вважає фахівець

| Оновлено 22 вересня 2020, 17:28
7028
5
Олег ВЕНГЛИНСЬКИЙ: «Десна віддала Філіппова в заштатну команду»
ФК Динамо Київ. Олег Венглинський

Колишній форвард збірної України Олег Венглинський поділився думкою про гру «Десни» напередодні старту чернігівської команди в Лізі Європи.

«В Чернігові все набагато складніше. «Десна» продає своїх лідерів. Раніше я серйозніше ставився до цього клубу. Коли дізнався, що вони Філіппова в «Сент-Трюйден» віддають — в заштатну команду, то дуже здивувався. Чернігівці, напевно, подумали, що пройти «Вольфсбург» в Лізі Європи вони не зможуть, а значить, потрібно заробити. Але ж не в «Сент-Трюйден» лідера атаки віддавати! Що там буде робити Філіппов? Раніше, як відомо, «Десна» втратила Фаворова і живе тільки сьогоднішнім днем. У поєдинку 3-го туру з «Інгульцем» чернігівці думали, що легко компенсують кадрові втрати, але зась. Пробуксовка «Десни» вже почалася. Нічия з «Інгульцем» — тривожний дзвіночок для команди Олександра Рябоконя», — вважає Венглинський.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
"Эксперты" рассуждают не зная НИЧЕГО о том, как решался вопрос продажи - альтернативы, желание игрока, видение клуба и т.д. Рассуждения совершенно без знания ситуации. Клуб - не лидер в Бельгии, но чемпионат хороший. Заиграет, получит предложение от более сильной команды. Все сделано в принципе логично
Robert Monroe
Это для ДК и ШД куда продать - вопрос престижа, у Десны немного другая ситуация - им просто нужно заработать на трансфере. Другой вопрос - насколько целесообразный переход для самого футболиста. Одно дело, если бы это был Андерлехт, Брюгге, Гент, ну или Генк со Стандардом на крайняк, а другое - середняк/аутсайдер, который особо ни на что не претендует. С другой стороны, Филиппова тоже можно понять - если он хотел заграницу (и получить шанс в сборной), а других предложений не было, то переезд в Бельгию, где чемпионат более конкурентоспособный и сама страна более развита - далеко не худший вариант.
Robert Monroe
По сути он прав, но тут как посмотреть - Десне всё равно, куда продавать, лишь бы получить нужную сумму. Фаворов ушёл свободным агентом, видимо, в Заре больше предложили. Но на замену взяли Кравченко - не факт, что он хуже будет, сезон покажет.
Юрий Карпенко
И это говорит человек который выше Аека нигде не играл