Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 20 вересня 2020, 14:03
9052
21

Transfermarkt: Сент-Трюйден виклав за Філіппова 1,5 мільйони євро

Чернігівський клуб не відступив від своєї початкової вимоги

| Оновлено 20 вересня 2020, 14:03
9052
21
Transfermarkt: Сент-Трюйден виклав за Філіппова 1,5 мільйони євро
ФК Динамо Київ. Олександр Філіппов та Сергій Сидорчук

Нападник «Десни» Олександр Філіппов перейшов в бельгійський «Сент-Трюйден» за півтора мільйони євро. Контракт підписаний на три роки. Про це повідомляє авторитетний портал Transfermarkt.
 
Таку суму спочатку хотів отримати український клуб, бельгійці планували придбати 27-річного форварда за мільйон.
 
Відзначимо, вчора Філіппов пройшов медогляд у «Сент-Трюйдені».
 
Нагадаємо, в минулому сезоні на рахунку 27-річного форварда 16 голів в УПЛ.

Оцініть матеріал
(57)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Камбек Клоппу не вдався. Ліверпуль вилетів із Ліги Європи
Футбол | 18 квітня 2024, 23:55 3
Камбек Клоппу не вдався. Ліверпуль вилетів із Ліги Європи

Червоні зуміли відіграти в Аталанти лише один м'яч із трьох

ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті
Футбол | 18 квітня 2024, 19:37 0
ФОТО. Обличчя і емоції Агуеро після сейву Луніна у серії пенальті з МанСіті

Український воротар виграв серію пенальті у матчі з «Манчестер Сіті»

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
gem1983
У Десни є як мінімум три непогані форварди - Будківський, Дегтярьов та Хльобас. Вони отримають шанс вирости і проявити себе. Клуб має самоокупатись і бути рентабельним. Це мабуть один із шляхів розвитку наших команд. А якщо застосують до Вольсбурга тактику таку ж як і проти Динамо, є шанс пройти далі. Думаю німці не звикли ламати таку насичену оборону.
Алексей Романенко
Отпустили лидера команды за пару дней до матча с Вольфсбургом в лиги европы. Да ещё в такой гранд как Сент-Трюйде. Молодцы!
Newvlad
Да уж, усилилась Десна перед матчем в Германии... Вот и получается, что после вылета от Вольфсбурга, черниговцы все силы бросят на Чукр, чтобы завоевать место в еврокубках, где на следующий год их опять ждет вылет в случае ухода лучших исполнителей. И когда уже появится у нас реальная третья сила?
dudigo78
Навіть поляки, клуби яких щороку від продажу трансляцій, квитків та атрибутики заробляють від 5 до 7 млн. євро продають своїх лідерів за невеликі гроші. Футбол це бізнес, і у всьому цивілізованому світі клуби живуть на зароблені гроші, а не подачки власників олігархів. Ми тільки на початку побудови цієї системи, але рано чи пізно всі будуть жити по своїх можливостях. От коли в нас буде високий рівень життя, квитки на матчі будуть коштувати по 30-50 євро, стадіони будуть заповнені, а глядачі будуть купувати атрибутику клубів, і за трансляції будуть платити гроші, то може тоді умовна Десна і задумається чи продавати їй свого лідера
Mac_Gyver
Не понимаю, почему все хоронили Десну в играх с Вольфсбургом. Десна билась против Шахтёра намного лучше, чем Вольфсбург.
StrikeX
продовжуємо підсилювати Бельгійську Лігу)
dudigo78
З Філліповим чи без, шанси з Вольсбургом всеодно були на рівні теоретичних, а так клуб заробив на пів року безбідного життя. Менеджменту плюс, спрацювали на відмінно. Гравців треба продавати, якщо є хороші пропозиції. Ми не футбольна країна, треба всім це усвідомити, і не літати у хмарах
Alex86 1
В ДК могут взять в аренду кого-то на смену, кравца например
MaxUa
Продать за 1.5 миллиона все равно, что отдать даром.
Олександр Фурманов
С Филипповым или без него "Десна" уже выступления в ЛЕ закончила, так как жребий выставил непроходного для "Десны" соперника. Учитывая,что выгнали Фаворова, "Десна собирается" просто бороться за пребывание в Премьер лиге. Это их дело. В Чернигове футбола не было и не будет. Ничья с "Динамо" это не достижение. Просто "Динамо" - полное гавно. Это и их игра с ФК "Львов" вчера доказала. Просто повезло,что у Шапаренко был счастливый день. Игра с бельгийцами всё расставит на свои места. Пожелаем "Шахтёру" завоевать третье место в группе и чуть-чуть подёргаться в ЛЕ в 2021 году. И поблагодарим "Колос",который при любом результате в четверг достоин продолжительных аплодисментов,переходящих в авации.