Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 вересня 2020, 07:05
8399
13

Ворскла в гостях впевнено перемогла Олександрію

Полтавська команда продовжує одноосібно лідирувати в турнірній таблиці

| Оновлено 20 вересня 2020, 07:05
8399
13
Ворскла в гостях впевнено перемогла Олександрію

В рамках 3-го туру на КСК «Ніка» завітав несподіваний лідер УПЛ полтавська «Ворскла». Втім, при всій повазі до футболістів «Руху» і «Інгульця», яких раніше обіграли полтавчани, сьогодні «зелено-білим» протистояв суперник дещо іншого рівня. До того ж, господарів поля мотивувало безсумнівне бажання реабілітуватися за прикру поразку від «Миная». Додамо до цього і невтішну для полтавчан статистику: в останніх чотирьох протистояннях з «Олександрією» вони зазнали поразок, при цьому не забивши жодного гола.

І «жовто-чорні» агресивно почали зустріч, високим пресингом намагаючись внести сум'яття в захисні побудови суперників. Але незважаючи на напружену ситуацію у штрафному «Ворскли», небезпечних моментів олександрійцям створювати не вдавалося. Пригадується хіба що удар Мишенка, який не приніс особливого клопоту голкіперу.

Гостям вдалося відбитися від стартового штурму команди Володимира Шарана, після чого вони почали проводити свої контрвипади. І в середині першої половини зустрічі м'яч опинився в сітці воріт «Олександрії». Степанюк виявився першим на підбиранні на лінії штрафного «жовто-чорних», після чого завдав удар точно в кут. Таким чином, форвард «Ворскли» відзначився результативним ударом у третій грі поспіль.

Олександрійцям необхідно було активніше будувати свої атакуючі дії, до чого їх закликав і Шаран, котрий відмічав напередодні день народження. Але ситуація біля воріт «Ворскли» загострювалася тільки під час стандартних положень. А у полтавчан гра йшла, і контратаки гостей виглядали вельми перспективно.

Зовсім в жалюгідному становищі «жовто-чорні» опинилися на початку другого тайму. Пердута справа здійснив рейд до штрафного і виклав м'яч на ногу Пуцліну, якому залишалося влучити в порожній кут. Відзначимо, що цей гол став сотим пропущеним «Олександрією» під керівництвом Володимира Шарана.

Олександрійці продовжили безуспішно намагатися підійти до штрафного суперників. Компактна ешелонована оборона полтавчан діяла майже бездоганно. Лише в середині другого тайму, коли «зелено-білі» помітно втомилися, у господарів поля почали виникати моменти для взяття воріт. Першим прагнення на камбек позначив Грицук, який з центральної зони перед штрафним майданчиком влучив у хрестовину. Незабаром вже Третьяков справа увірвався в штрафний, пробивши вище цілі.

Але вищеописані моменти виявилися лише фрагментарним сплеском активності у виконанні «жовто-чорних». «Ворскла» впевнено вела гру і здобула заслужену перемогу. При цьому Юрій Максимов вперше виграв тренерську дуель у Володимира Шарана. Полтавчани здобули третю перемогу в новому чемпіонаті і продовжують лідирувати в турнірній таблиці.

У наступному турі сьогоднішні суперники будуть проводити домашні поєдинки: «Олександрія» прийме «Дніпро-1», а полтавчани зіграють проти «Маріуполя».

Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур.

«Олександрія» – «Ворскла» – 0:2

 Степанюк (24) Пуцлін (52).

 Мишенко (13), Мірошниченко (22), Пашаєв (56), Банада (75) - Пуцлін (16), Кане (39), Кулач (47), Пешич (90).

«Олександрія»: Паньків - Пашаєв, Бабогло, Дубра, Мірошниченко (Задерака, 64) - Банада, Гречишкін, Грицук (Устименко, 64) - Лучкевич (Стецьків, 77), Сітало (Безбородько, 64), Мишенко (Третьяков, 56) .

«Ворскла»: Різник - Яворський, Чеснаков, Ндіайе - Пердута, Кані (Пешич, 88), Скляр, Пуцлін (Сапай, 88), Якубу (Ребенок, 89) - Степанюк (Щербак, 67) - Кулач (Васін, 71) .

Стадіон: «Ніка» (Олександрія).

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 4
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Сила українців – в характері»
Футбол | 28 березня 2024, 14:28 1
Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Сила українців – в характері»

Головний тренер збірної України U-19 прокоментував вихід своєї команди на Євро

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Классная игра ,cпасибо Ворскла.Максимову отдельный респект.
stopor2016
Ну , лидер чемпионата по-другому и не может !!!
Trollface
Ворскла лидер чемпионата. С победой!
Vyacheslav Kruts
Вот и доказательство что очень много зависит от тренера,был Косовский команда больше проигрывала чем выигрывала,стал Максимов пацаны заиграли,тоже самое и было с Динамо,были физруки команда ходила как черепахи,стал Луческу и те самые пацаны хочь чуть но побежала.
Виталий Тараненко
Ворскла = Лестер
y-grec
Навіть якщо Ворскла скотиться під кінець сезону, вони вже заробили суттеву кількість очок, щоб вберегти себе від вильоту, гарна робота
Футбол в квадрате
Ворскла походу первый претендент на бронзу, а может и не только... Молодцы в общем!
Elblanko
А я завжди говорив шо Максимов тренер.
George Abuladze
Максимову б еще докупить хороших футболистов для ЛЕ в 2021, но есть ли деньги у Ворсклы?
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Олег Тимофеюк
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил