Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 вересня 2020, 14:57
2603
1

Олександрія – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У статусі лідера – на неприступну фортецю з рульовим-іменинником

| Оновлено 19 вересня 2020, 14:57
2603
1
Олександрія – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

7:0 - з таким загальним рахунком «Олександрія» обіграла полтавчан в чотирьох останніх зустрічах, і більш сумної статистики за такий же період у команди немає ні з одним із суперників. Але тепер «Ворскла» вийде на поле «Ніки» в зовсім іншому статусі. Рівно рік тому «зелено-білі» йшли на «дні» таблиці, зараз же підопічні Юрія Максимова її очолюють, причому одноосібно.

Звичайно, таблиця за підсумками неповних двох турів не виглядає особливо інформативною, та й в суперниках «Ворскли» були новачки УПЛ, однак позитивний факт не можна не відзначити. Тим більше, полтавчани вразили і результативністю. Цікаво, що в обох матчах чемпіонату відзначився Руслан Степанюк, який частину своєї кар'єри провів в Олександрії.

За звичаєм, переможний склад не міняють, але тренерський штаб «Ворскли» після розгрому «Руху» вимушено відправив на лаву Олександра Скляра, який отримав травму - замість Скляра з «Інгульцем» грав Денис Васін. Крім того, відзначаємо дебют в УПЛ Дмитра Щербака - нападник, котрий переніс три операції на хрестоподібних зв'язках, повернувся в футбол і зіграв за команду рідного міста. Незважаючи на успішні результати, в Олександрії «Ворскла» цілком може постати в більш оборонному складі - все-таки, суперник міцніше, та й гра виїзна. Тим більше, тепер господарі не залишаться без підтримки трибун - матч пройде з глядачами.

Володимир Шаран, навпаки, любить експериментувати зі складом, і після розгрому «Маріуполя» в стартовому наборі виконавців «Олександрії» відбулися відразу три зміни. Як виявилося, нічого хорошого це не дало, так що чекаємо чергових перестановок. Тим більше, невдачу з «Минаєм» керманич, що відзначає в п'ятницю День народження, прокоментував дуже лаконічно: «Причини поразки є, будемо розбиратися з футболістами». Частіше за інших ворота «Ворскли» в попередніх зустрічах засмучував Кирило Ковалець, але в останніх матчах «приціл» у одного з лідерів «Олександрії» явно збився. Втім, в Ужгороді «жовто-чорні» настільки підкачали в атаці, що обірвали серію з майже двох десятків поспіль матчів в УПЛ з забитими голами.

У «Ворскли», яка очолює таблицю не тільки за кількістю набраних очок, а й за забитими голами, з атакою поки що все непогано, а однією з головних проблем в складі «Ворскли» за підсумками минулого туру Юрій Максимов назвав потребу в опорному півзахиснику. «У нас тільки два гравці на цю позицію: Пуцлін та Скляр. Є Челядін молодий, але його ще рано пускати в бій. У центральній зоні потрібна людина з двома серцями», - зазначив наставник полтавчан.

Але, поки що про додаткове посилення «Ворскли» мова не йде, зате напередодні прес-служба полтавчан опублікувала матеріал про підписання нових контрактів з лідерами команди: Дмитро Різник, Ігор Пердута та Руслан Степанюк продовжать захищати кольори клубу.

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Паньков, Гордієнко, Шастал, Бабогло, Мірошниченко, Лучкевич, Пашаєв, Гречишкін, Банада, Ковалець, Сітало.

«Ворскла»: Різник, Чеснаков, Альюн, Яворський, Пердута, Сапай, Васін, Кане, Пуцлін, Кулач, Степанюк.

 
  • 1.97
  • 3.4
  • 4.06
Зробити ставку
 
  • 1.99
  • 3.40
  • 3.90
Зробити ставку
 
  • 1.95
  • 3.40
  • 4.10
Зробити ставку

19 вересня, субота

«Олександрія» — «Ворскла»
Олександрія. КСК «Ніка». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛЕКСАНДРІЯ ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жуніор Мораес хоче грати у Європі. Він відхилив 5 пропозицій за 15 днів
Футбол | 25 квітня 2024, 11:44 7
Жуніор Мораес хоче грати у Європі. Він відхилив 5 пропозицій за 15 днів

Екс-форвард «Динамо» та «Шахтаря» не планує залишатися у Бразилії

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.