Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 вересня 2020, 19:54
1894
0

Челсі – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Дуже цікавий центральний матч туру в АПЛ

| Оновлено 20 вересня 2020, 19:54
1894
0
Челсі – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Челсі

У неділю, 20-го вересня, відбудеться центральний матч другого туру англійської Прем'єр-ліги, в якому лондонський «Челсі» прийматиме «Ліверпуль».

У минулому сезоні «Ліверпулю» не було рівних в національному чемпіонаті. Команда Юргена Клоппа достроково стала чемпіоном Англії, встановивши при цьому кілька рекордів. «Манчестер Сіті», який фінішував другим, набрав на 18 очок менше, а четвертий «Челсі» і зовсім відстав на 33 бали.

Втім, команда Френка Лемпарда все одно була дуже близькою до завоювання бронзових медалей, але пропустила вперед «Манчестер Юнайтед», який набрав ті ж 66 очок, бо програла за додатковими показниками. Проте, навряд чи в «Челсі» сильно засмутилися, адже головне, що путівка в Лігу чемпіонів здобута.

Новий сезон команди почали з перемог, але здобули їх з різним ефектом. «Челсі» досить впевнено обіграв «Брайтон» (3:1) на виїзді, а «Ліверпуль» з великими зусиллями «перестріляв» новачка елітного дивізіону – «Лідс» (4:3), пропустивши відразу три м'ячі. Але вже в майбутньому турі хтось втратить очки, а може, відразу і обидві команди.

А ось з Ліги чемпіонів «Ліверпуль» вилетів ще навесні, до закриття спорту на карантин. Підопічні Клоппа не змогли захистити тріумф у найпрестижнішому клубному турнірі Європи, поступившись в 1/8 фіналу мадридському «Атлетіко». Але в цілому минулий сезон все одно можна вважати успішним, адже чемпіонського титулу в АПЛ вболівальники чекали набагато довше.

Старт цього сезону для «червоних» ознаменувався поразкою в Суперкубку Англії від лондонського «Арсеналу». Основний час завершився з рахунком 1:1, а в серії пенальті точнішими виявилися «каноніри». Втім, той трофей багато хто вважає виставковим, може, підопічні Клоппа були не надто мотивовані і зіграли в своє задоволення...

Історія особистих зустрічей «Челсі» і «Ліверпуля» налічує 187 матчів. 80 разів сильнішими були «червоні», у «синіх» 65 перемог, ще 42 матчі завершилися з нічийним результатом. У майбутній зустрічі букмекери більше вірять в чинного чемпіона, але явним фаворитом «Ліверпуль» ніяк не назвеш.

Орієнтовні склади:

«Челсі»: Кепа – Рюдігер, Зума, Крістенсен, Алонсо, Ковачіч, Жоржиньо, Канте, Маунт, Абрахам, Вернер.

«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, Вілльямс, Ван Дейк, Гомез, Кейта, Фабінью, Мінаміно, Салах, Мане, Фірміно.

 
  • 3.30
  • 3.82
  • 2.21
Зробити ставку
 
  • 3.32
  • 3.76
  • 2.20
Зробити ставку
 
  • 3.28
  • 3.81
  • 2.22
Сделать ставку

20 вересня, неділя

«Челсі» – «Ліверпуль»
Лондон. Стадіон «Стемфорд Бридж». 18:30
ЧЕЛСІ — ЛІВЕРПУЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.