Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 18 вересня 2020, 14:07
3987
1

Мирон МАРКЕВИЧ: «Бажаю Лисенку знову забити в Рієці переможний гол»

Керівник Комітету національних збірних УАФ - про успіхи «Колоса» в єврокубках

| Оновлено 18 вересня 2020, 14:07
3987
1
Мирон МАРКЕВИЧ: «Бажаю Лисенку знову забити в Рієці переможний гол»
ФК Колос

Колишній головний тренер «Металіста» і керівник Комітету національних збірних УАФ Мирон Маркевич прокоментував успіх ковалівського «Колоса» в кваліфікації Ліги Європи в грі з грецьким «Арісом». Також фахівець згадав протистояння харків'ян з хорватською «Рієкою», яка стала наступним суперником команди Руслана Костишина на європейській арені.
 
«Великою мірою «Металіст» тоді зробив заявку на перемогу уже в першому домашньому матчі, вигравши 2:0. Однак в повторному поєдинку «Рієка» завдяки потужній підтримці вболівальників діяла з позамежною самовіддачею і чинила гідний опір. І «Металісту» коштувало великих зусиль, щоб знову взяти гору.
 
24 вересня «Колос» зіграє в Рієці без глядачів? Це позитивний момент для українців, оскільки фанати у хорватського клубу дуже темпераментні. Мені сподобалося, як ковалівці грали з «Арісом», продемонструвавши тактичний вишкіл, бажання зіграти через «не можу». Вони заслужено пробилися до наступного етапу. Переконаний, що тренер «Колоса» Руслан Костишин і в Хорватії зуміє вибрати стратегічно правильний план на поєдинок. Думаю, що подолати хорватський бар'єр «Колосу» цілком під силу.
 
До речі, 11 років тому в Рієці вирішальний м'яч у складі «Металіста» записав до свого активу Володимир Лисенко. Радий, що він продовжує залишатися в строю, будучи лідером атак «Колоса». Бажаю Лисенку знову забити в Рієці переможний гол», - сказав Маркевич.
 
Нагадаємо, що поєдинок Ліги Європи «Рієка» - «Колос» пройде в Хорватії 24 вересня.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
erty
Лысенко на царство!