Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 вересня 2020, 14:41
3715
4

Дніпро-1 – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Можливо, останній шанс для Дмитра Михайленка залишитися головним тренером дніпрян

| Оновлено 18 вересня 2020, 14:41
3715
4
Дніпро-1 – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1. Дмитро Михайленко

У п’ятницю, 18 вересня, матч між «Дніпром-1» та «Маріуполем» відкриє програму третього туру української Прем’єр-ліги. Після двох стартових турів обидві команди розташувались поруч в турнірній таблиці: дніпряни на десятій сходинці з одним заліковим балом, а приазовці на дев’ятій з трьома очками.

Команда з Дніпра вкрай невдало розпочала чемпіонат. Перші два суперники, новачок елітного дивізіону «Інгулець» і донецький «Олімпік», не є грандами українського футболу, тому втрата очок з такими командами значно ускладнює завдання потрапити в єврокубки. І якщо з командою з Петрового підопічні Дмитра Михайленка розписали нічию (1:1), то в домашній зустрічі проти донеччан поступились з рахунком 1:3.

Точно не на такий старт розраховували тренерський штаб і керівництво клубу, які в міжсезоння підписали достатньо кваліфікованих виконавців і позбулись зайвого баласту. Не дивно, що відразу з’явилася інформація про можливу зміну на тренерському містку дніпрян, в результаті якої команду має очолити добре відомий українським уболівальникам Ігор Йовічевич. Та як би там не було в майбутньому, до гри з «Маріуполем» команду готує старий тренерський склад.

На противагу своїм опонентам, оновлений «Маріуполь» зумів оговтатись від розгромної поразки в стартовому турі від «Олександрії» (1:4). Перерва між першим і другим турами стала приазовцям в нагоді, вони додали в зіграності і здобули перемогу на виїзді над луганською «Зорею» (1:0). Молодий тренер-дебютант «Маріуполя» Остап Маркевич зумів переграти Віктора Скрипника – найкращого тренера минулого сезону. І хоча у складі приазовців немає яскравих зірок, завдяки командній грі вони зуміли здолати більш досвідченого суперника. 

А завдання на перше коло для Остапа Маркевича не з легких, адже через реконструкцію домашньої арени, його команда всі поєдинки осінньої частини чемпіонату гратиме на виїзді. Звичайно, відсутність глядачів через пандемію дещо урівнює шанси команд, та все ж фактор постійних переїздів ніхто не відміняв. Тому головне завдання для тренерів команди – відновити гравців та нівелювати втому. 
 
В історії суперництва між «Дніпром-1» та «Маріуполем» зберігається паритет: з чотирьох зіграних поєдинків по дві перемоги мають обидві команди, причому свої успіхи вони святкували в домашніх матчах. У балансі забитих-пропущених м’ячів перевага за дніпрянами, на їхньому рахунку шість голів, а у приазовців - три. До речі, після двох турів у турнірній таблиці суперники мають абсолютно ідентичні показники результативності: забили по два голи і пропустили по чотири. 

У цьому матчі «Дніпро-1» не зможе розраховувати на Ігоря Когута, який отримав червону картку у грі з «Олімпіком». В минулому турі за «Дніпро-1» дебютував досвідчений бразилець Дуглас, тож можна сподіватись на його появу у старті. Схожа кадрова ситуація і в «Маріуполя», єдина втрата - дискваліфікований Данило Ігнатенко, всі інші гравці готуються до поєдинку.

Фаворитом зустрічі, незважаючи на невиразний старт в сезоні, залишається «Дніпро-1», однак і «Маріуполю» цілком до снаги привезти очки з берегів Дніпра.

Орієнтовні склади:

«Дніпро-1»: Юрчук – Логінов, Адамюк, Дуглас, Кравченко, Булеца, Ді Франко, Цуріков, Лукас Тейлор, Хобленко, Довбик.

«Маріуполь»: Гальчук – Стасюк, Чоботенко, Сагуткін, Кірюханцев, Чех, Мишньов, Бондаренко, Топалов, Горбунов, Кулаков.

 
  • 1.95
  • 3.54
  • 3.98
Зробити ставку
 
  • 1.96
  • 3.53
  • 3.95
Зробити ставку
 
  • 1.92
  • 3.54
  • 3.96
Зробити ставку

18 вересня, п'ятниця

«Дніпро-1» – «Маріуполь»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДНІПРО-1 — МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Если смотреть по коэффициентам, то здесь явное преимущество имеет ск Днепр - 1. Но с таким тренером, как Михайленко, очень сомнительно. Дело в том, что сейчас чемпионат Украины выравнялся по классу и очень многое решает тренерская мысль. Это доказывают Луческу, Костышин и другие. Понятно, что Михайленко имеет сегодня один из последних шансов, посмотрим как он воспользуется этим.
0-7
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил